Igualada estrena les renovades pistes de frontennis del Molí Nou

110

Aquest dijous, 21 de juny, es va fer la inauguració de les dues noves pistes del Frontó Municipal del Molí Nou d’Igualada, que han estat recentment renovades. Entre altres, hi van assistir l’alcalde, Marc Castells, el vicepresident de la Federació Catalana de Pilota i delegat de la secció de Frontennis, Jordi Albanell, la directiva i jugadors del Club Frontennis Igualada i el president del Club Natació Igualada, David Ramis.

Les obres, que s’han allargat vuit mesos i han tingut una inversió de 225.000 euros, han permès adaptar les dues pistes de forontennis a la normativa federativa, fet que permetrà que es disputin competicions del més alt nivell de la disciplina.

L’actuació s’emmarca en el Pla Integral de Modernització dels Equipaments Esportius Municipals, que l’Ajuntament impulsa com a element fonamental de la candidatura per esdevenir Ciutat Europea de l’Esport 2019 i que inclou actuacions, no només al Molí Nou, sinó també en altres instal·lacions esportives municipals com l’Estadi Atlètic o el complex de Les Comes.

Ampliació de la zona de platja a la piscina

Coincidint amb aquest acte inaugural, les autoritats locals i la resta d’assistents a l’acte també van poder veure l’actuació enllestida recentment a l’entorn de la piscina exterior del Molí Nou, que ha consistit en l’ampliació de la zona de platja a disposició dels banyistes.

En aquest cas, s’han invertit 45.000 euros, que han permès transformar una superfície de formigó ja existent en una nova àrea de gespa artificial d’uns 250 m2, equipada també amb els para-sols corresponents. A més, s’han reformat i modernitzat les dutxes exteriors i s’hi ha afegit una nova entrada d’emergència.

La piscina municipal inicia la temporada estival aquest divendres, 22 de juny, i estarà oberta, com és habitual, fins el proper 11 de setembre.