24 C
Igualada
Dimecres, maig 31, 2023

Igualada estrena el cicle de música “Músic ON”

Amb l’arribada del bon temps, l’Ajuntament d’Igualada ha presentat un nou cicle de música que, durant els propers vuit caps de setmana, omplirà de concerts diferents espais de la ciutat. L’esdeveniment s’anomena “Músic ON” i neix amb l’objectiu de fer arribar música a diferents barris de la ciutat.

La tinenta d’alcalde, Carlota Carner ha estat l’encarregada de presentar el cicle de concerts a la plaça de la Creu, on es farà un dels concerts. Carner ha explicat que el “Músic ON”, que comença aquest mateix diumenge, “vol portar la cultura i la múisca a tots els barris amb un esdeveniment que ambienta els espais i que afavorirà i potenciarà l’activitat econòmica del comerç i la restauració”.

Els concerts s’iniciaran aquest diumenge 15 de maig a les 12.30 al Parc Central amb la música electrònica del plojecte EFTEE.

Dissabte 21 de maig la música es traslladarà al barri de Les Comes, a les 19h el grup anoienc “Lluna Plena” serà l’encarregat d’actuar dins del festival.

La setmana següent serà el torn de “Xillona” que actuarà al Passeig Verdaguer el dissabte 28 de maig a les 19h.

El Barri de Montserrat acollirà l’actuació del duet Marc i Lídia el dissabte 4 de juny a les 12.30h.

El Parc Central novament acollirà un concerts de música disco el diumenge 12 de juny.

El pati de la Sagrada Família, al Barri del Poble Sec serà l’escenari del concert del dissabte 18 de juny. A les 19h la solista Carlota Cos serà l’encarregada d’interpretar diversos temes en aquest espai.

Quico 13 actuarà el dissabte 25 de juny a la plaça de la Creu en un concert que s’iniciarà a les 19h.

Tancarà el cicle “Músic On” el dia 2 de juliol, Núria Scarp, amb un concert de música electrònica al Parc Central a les 12.30h.

Carner ha destacat que es tracta d’un nou festival que “aposta per donar veu a artistes molt diversos, principalment artistes locals i joves”.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

La Síndica de Greuges d’Igualada presenta la memòria d’activitats de l’any 2022

La Síndica Municipal de Greuges d’Igualada, Rosa M. Sánchez, ha presentat davant el plenari municipal el seu informe anual d’activitat corresponent a l’any 2022. Entre...

Els Bombers encaren la campanya d’incendis a la Catalunya Central “amb relativa tranquil·litat” després de les pluges

Abans de les pluges dels últims dies, la campanya d'incendis a la Catalunya Central es preveia extremament complicada després de 30 mesos acumulats de...

Nova afectació de trànsit a la C-15 avui i demà

Eix Diagonal i l'Ajuntament de Capellades informen que es procedirà a tallar el trànsit en ambdós sentits de la circulació des de l'enllaç de...

Últimes notícies