Igualada dibuixa el llaç groc humà més gran del món

15 de juliol de 2018

Dues mil persones han omplert aquest matí la Plaça de l’Ajuntament d’Igualada per dibuixar el llaç groc humà més gran del món. Cap a les 10 totes les persones que s’havien inscrit prèviament, entraven a la plaça vestides amb la samarreta que l’entitat organitzadora, Revoltats, els havia donat. Tothom s’havia de col·locar en el lloc que se l’hi havia assignat per tal que el dibuix del llaç fos perfecte.

Un cop dibuixat el llaç, els participants s’han canviat la samarreta que portaven inicialment per dibuixar el símbol contra l’empresonament i exili dels presos polítics i exiliats, i s’han vestit amb una altra, també proporcionada per l’organització, per tal de què es dibuixés la bandera negra, símbol de la no rendició.

Entre les dues mil persones participants hi havia les conselleres Laura Borràs, Alba Vergés i Àngels Chacón, i també l’alcalde d’Igualada, Marc Castells. Tots els diners recaptats d’aquesta acció es destinaran a l’Associació Catalana pels Drets Civils, entitat que agrupa les famílies del polítics presos i exiliats.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que els partits polítics arribaran a un acord per formar govern o es repetiran eleccions?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta