Fan a Igualada una cervesa en record al gol de Ronald Koeman

92

golden-koeman-cervesa-igualada-veuanoiaEl proper 5 de novembre a les 21:00 hores tindrà lloc al Cafè de l’Ateneu la presentació de la 2a cervesa artesana de La Lenta, la Golden Koeman.

Es tracta d’una cervesa d’alta fermentació de l’estil Golden Ale, amb 5º d’alcohol i 20 IBUS d’amargor, sabors afruitats tropicals, sensacions cítriques i reminiscències a gespa acabada de tallar.

El nom i la imatge de la cervesa son un clar homenatge al gol que va donar la primera Copa d’Europa al Barça, i que el 2017 celebrarà el 25è aniversari.

La vetllada començarà amb un sopar amb places limitades que es podrà reservar previament al mateix Cafè de l’Ateneu, en el que es podrà degustar la nova cervesa Golden Koeman. Un cop finalitzat el sopar hi haurà una breu presentació a càrrec dels creadors de la cervesa, La Lenta, on també hi diran la seva els creadors de la imatge, els igualadins de Quartada estudi. Per finalitzar l’esdeveniment, Eugeniadas, un tribut al gran mestre de l’humor, Eugenio. Durant tot l’acte es servirà la Golden Koeman, així com la primera cervesa de la Lenta, la Optimista/Pesimista.