Igualada celebra la rua de Carnaval amb 9 comparses
I

27 de febrer de 2022

Aquest dissabte es va celebrar la rua de Carnaval a Igualada, amb la presència de moltes persones disfressades pel seu compte i també la participació de 9 comparses en el concurs. Les comparses van sortir de la plaça de la Masuca i després del recorregut van entrar a la plaça de Cal Font on va acabar rua, sense lectura de pregó ni acte de lliurament de premis.

La Banda de Cornetas y Tambores de la Confraria de Fàtima, el grup de Percussió Protons, l’espectacle itinerant Ghost skulls, de la companyia Alea Teatre i la carrossa del Rei i la Reina Carnestoltes, muntada per un grup de joves que col·laboren des de fa molt temps amb la Festa Major i altre activitats populars, festives i de lleure encapçalaven la comitiva.

Els premis a les tres millors comparses van ser per “Alícia al país de les mascaretes”, de l’AFA Joan Maragall de Vilanova del Camí, “Som l’oztia” de l’Associació Camp del Rei de Vilanova del Camí, i per “Recuperem el temps” d’Igualada, que van quedar tercera, segona i primera, respectivament.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta