14.9 C
Igualada
Divendres, 1 desembre 2023

Un article de

Igualada acull diumenge els Campionats de Catalunya d’Scooter
I

Publicitat

Aquest diumenge, 16 de juliol, l’Skate Parc d’Igualada acollirà el Campionat de Catalunya Júnior d’Street i Park i el Campionat de Catalunya Absolut organitzats comissió tècnica d’scooter de la Federació Catalana de Patinatge en col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada i Bestial Wolf.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada, Patrícia Illa, acompanyada del president de la Federació Catalana de Patinatge, Benjamí Pons, ha presentat les dues competicions que es realitzaran durant tot el matí. El campionat Júnior es realitzarà de les 8.30h a les 11.30h i de les 11.30h fins a les 14h s’efectuarà el campionat absolut.

Fins al moment hi ha una trentena d’inscrits, entre les quals s’hi troben les primers figures d’aquest esport a nivell català i europeu.

Illa ha animat “a tota la població a apropar-se a veure la competició d’aquest esport que deixarà imatges espectaculars i impactants a la nostra ciutat”. A més la regidora ha agraït “la implicació dels clubs de la ciutat també de federacions per portar campionats de tots nivells a les isntal·lacions esportives d’Igualada”.

De la seva banda, Benjamí Pons, ha posat en valor les instal·lacions de l’Skate Park, “úniques i en un entorn privilegiat que segurament ben aviat podran acollir també competicions internacionals, ja que des de la federació es treballarà perquè sigui així”.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies