8.4 C
Igualada
Dilluns, 4 desembre 2023

Un article de

Igualada acollirà les finals nacionals de bàsquet i handbol dels Consells Esportius de Catalunya
I

Publicitat

Igualada serà una de les seus de les Finals i Trobades Nacionals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya del curs 21-22 que arrenquen aquest cap de setmana. Els Consells Esportius de Catalunya organitzen una vintena de finals i trobades que estaran repartides per tot el territori durant els tres primers caps de setmana de juny. Més de 2.000 infants, joves i adolescents es reuniran per gaudir de l’esdeveniment esportiu en edat escolar més important del país. Igualada acollirà els partits de bàsquet i handbol de la categoria masculina.

La presentació d’aquestes finals, que es duran a terme aquests dos propers caps de setmana, s’ha fet aquest dimecres al Parc Central amb la presència de l’Alcalde d’Igualada, Marc Castells, la regidora d’Esports, Patrícia Illa, el president dels Consells Esportius de Catalunya, Jaume Domingo i el Conseller d’Esports i Cultura del Consell Comarcal de l’Anoia, Rafel Galvan.

Castells ha explicat que Igualada es bolcarà en la celebració d’aquestes finals i ha defensat i posat de relleu “els valors d’esforç, superació i treball en equip que es transmeten en l’esport impulsat des dels diferents Consells Esportius”. L’alcalde ha animat a la ciutat a participar-hi i a gaudir d’un dia en què “les instal·lacions esportives de la ciutat d’Igualada acolliran equips de totes les edats i de tot el territori”.

El president dels Consells Esportius de Catalunya, Jaume Domingo, ha valorat molt positivament la feina dels consells esportius i la implicació dels ajuntaments en l’organització de les Finals i Trobades Nacionals, ja que “els consells esportius som entitats amb representació a tot el territori català i treballem amb totes les administracions”. En aquest sentit, també ha afegit “els Consells Esportius tenim una màxima: que tots els infants puguin tenir accés a l’esport, i les Finals i Trobades Nacionals en són un clar exemple”.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies