22.8 C
Igualada
Divendres, maig 20, 2022

Humans de l’Anoia: Jesús Miguel Juárez Tamayo

JESÚS MIGUEL JUÁREZ TAMAYO

De sempre Schummi. Nascut un 28 de novembre del 1975, 8 dies després de la mort del Caudillo. D’Igualada i des dels 12 anys a Sta. Margarida de Montbui, d’on ara en soc l’alcalde.

Llicenciat en Història per la UAB i, com la formació és ad eternum, estudiant IOC d’un grau a distància de desenvolupament d’aplicacions web; Ben casat des del 2005, pare de 2 fills antònims.

Polifacètic, sempre tocant més tecles que un pianista.Gamer, mai arribo a or al LOL. La joventut sempre és d’esperit i encara no he superat la mort d’en Tom Builder al llibre estrella de Ken Follet. No hi haurà mai cap jugador com Michael Jordan i si em preguntes per una pel·lícula, La vida és bella. Sempre del Barça, forever Hristo Stoichkov. Trist per la retirada del gran Enrique Bunbury.

TrustBuilder, la confiança en les persones és el motor del món i les amistats, la família que tu tries. No podria tenir un pare i una mare millors i, la figura que més admiro, el meu germà. Enamorat del Bierzo i de la seva gent. Escòcia com a retir daurat.

La política municipal necessita la implicació de tots els veïns i veïnes, per a tot. L’Ajuntament és la casa de tothom i, com diria l’escriptor francès, prefereixo els errors de l’entusiasme a la indiferència de la saviesa. Escoltar és un plaer, mai una obligació. Montbui, #LoveYou2.

La notícia que m’agradaria llegir a @veuanoia és…

(La utòpica)Finalitzen tots els conflictes armats arreu del món i es consolida la pau mundial.

(La municipal)Sta. Margarida de Montbui es converteix en municipi referència en bons llocs de treball, en la millor qualitat de vida dels seus habitants i els que més es preocupen pel futur i el medi ambient de tota Catalunya.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Demà torna a la Festa de l’Arbre de Maig a la plaça Pius XII

Demà dissabte 21 de maig, a partir de les 7 del matí i durant tot el dia, a la plaça Pius XII se celebrarà...

Oberta la convocatòria per accedir a ajuts per rehabilitar pisos buits

L’Ajuntament ja ha obert una nova convocatòria de subvencions per arranjar pisos buits i cedir-los a la bossa de lloguer assequible de l’Ajuntament. Es...

Déu ha mort!

Hi va haver Chanelazo. Let’s go. La noia d’Olesa ho va petar, a cop de maluc i lletra amb refilets d’Spanglish. El mundo ‘tá...

Un estudi de la Generalitat alerta del risc d’inundació a Igualada i la Conca pel canvi climàtic

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha posat a informació pública, durant un període de 3 mesos, el Pla de Gestió del Risc d’Inundació (PGRI)...

Apunyalen el guàrdia de seguretat de l’estació d’Igualada en ple dia

Avui dijous a les 3 de la tarda, un individuu ha apunyalat per l’esquena el guàrdia de seguretat privada que hi ha a l’estació...
Compartir