Humans de l’Anoia: Roser Claramunt i Oliva

0
675

ROSER CLARAMUNT OLIVA

Igualadina de naixement i anoienca d’esperit, les classes del meu professor de Filosofia a l’Institut Pere Vives em van despertar la meva passió per a la psicologia i el coaching. M’he especialitzat en mindfulness, intel·ligència emocional i neurociències del benestar.

Sóc una apassionada dels llibres, de la natura, d’Àsia i d’Àfrica. En cadascun dels meus viatges a aquests continents, he observat la capacitat, humanitat i força interior de la seva gent per superar les adversitats, ajudar als altres i viure el moment present.

Per això, després de gestionar diversos equips en el món empresarial, a Igualada i Barcelona, des de fa 10 anys em dedico a acompanyar a persones i organitzacions que volen impulsar el potencial, rendiment i benestar laboral, a través de sessions individuals, mentories i formacions per a empreses i universitats.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
Gràcies a l’alt nivell de salut física i benestar emocional dels seus habitants, l’Anoia formarà part d’un estudi pilot internacional: Entre les variables que s’analitzaran en aquest estudi pilot, destaquen la pràctica regular del senderisme, el cultiu de les relacions personals i la diversitat d’oportunitats educatives i professionals.

Compartir