Humans de l’Anoia: Rita Bosca
H

12 de novembre de 2021

RITA BOSCA

Tinc vint-i-tres anys i he viscut a Igualada des dels setze. Vaig passar la meva infància i primera adolescència a una masia enmig del bosc, a Orpí, amb els meus pares, la meva germana i els meus dos germans. La meva família es dedica a la música professionalment des de fa quatre generacions i no recordo cap moment de la meva vida en què no rebés classes o formés part d’algun projecte musical.

Des de ben petita he passat per estils com el clàssic, el folk i els darrers anys jazz i modern, tot i que encara avui dia em sorprèn la necessitat de classificar els sons. He estudiat Humanitats a la Universitat Pompeu Fabra amb l’especialitat de literatura i treballo de professora de violí i música a diferents centres. Entre els projectes dels quals he tingut l’honor de formar part, destaco @Xillona, de versions, i @JaharmonyandtheSoulRebels, de Reggae Roots, ambdós sorgits a Igualada; en el dia d’avui soc als grups @Naivenights i @KaraokesBand. Però el meu projecte més personal actualment és amb @Thingsandflowers, grup amb el qual toquem cançons pròpies que porto component des del confinament. Estem preparant un disc que pretenem presentar el 2022.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
Queda anul·lat el Pla Director després de la consulta amb entitats locals per trobar alternatives de desenvolupament més sostenibles i respectuoses amb l’entorn i els seus habitants.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta