14.9 C
Igualada
Divendres, 1 desembre 2023

Un article de

Humans de l’Anoia: Paula Masegosa Ruiz
H

Publicitat

PAULA MASEGOSA RUIZ

Hey! Soc la Paula Masegosa Ruiz, igualadina des de 1997.
Vaig estudiar un Grau Superior de Tècnic/a superior d’arts plàstiques i disseny en Gràfica publicitària a @lagaspar, on l’estudiaria mil cops més!
Vaig estar treballant en diverses empreses al departament de comunicació, i durant mig any treballava a Barcelona pujant i baixant fins que em vaig cansar de no tenir vida… Així que vaig tenir la meravellosa idea de fer-me autònoma i ara en tinc menys, de vida! Però soc molt feliç de tenir el meu propi negoci de disseny gràfic i comunicació @paulamase_
Soc membre del @bnipbps d’Igualada on cada dimecres quedem amb l’objectiu de generar referències qualificades uns els altres.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
“Igualada, ciutat del disseny”.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies