10.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

Humans de l’Anoia: Míriam Salazar Pérez
H

Publicitat

MÍRIAM SALAZAR PÉREZ
Sóc la Míriam Salazar Pérez (Igualada, 1978) i tinc molts barrets; sóc la mare del Leo i el Ton, sóc periodista de formació i comunicadora de vocació, sóc dona emprenedora amb negoci propi a “Colgada de ti”, sóc feminista, tresorera de l’entitat Dones amb Empenta i sóc voluntària activa a l’entitat social “Tengo Esclerosi Multiple y qué”. També sóc membre de junta de Fira d’Igualada i sòcia fundadora de l’entitat sense ànim de lucre ”Aviació Adaptada”. Això és el que faig i diu una mica de com sóc, però jo sóc altres coses més!
Treballo amb les paraules, sóc autònoma i gestiono la comunicació d’empreses i entitats. Sempre estic inventat i emprenent projectes que combino en paral·lel a la meva ocupació de comunicadora; ara mateix entusiasmada amb el “Colgada de ti”. El dia que freni, acabaré el llibre que fa temps vaig començar a escriure.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
Se m’acut alguna com que les grans fortunes es veuen obligades a donar el 25% dels seus guanys i aquests seran íntegrament destinats a educació i investigació. També estaria molt bé llegir que el 50% de les persones més influents al món són dones i que la violència masclista forma part d’un passat patriarcal.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies