Humans de l’Anoia: Mireia d’Igualada, presidenta de Gats Igualada

758
Foto: Cesc Sales.

@mireiadigualada comercial d’automoció de tota la vida, a l’atur en aquests moments i presidenta de l’Associació @gatsigualada en defensa dels gats de la nostra ciutat

La notícia que voldria llegir a la Veu de l’Anoia és:
Que a la nostra comarca hem aconseguit, aquest any, zero abandonaments de gats i gossos. Que tots els animals han estat identificats amb un xip i esterilitzats, gràcies a una campanya promoguda per la mancomunitat de la conca d’Òdena a cost reduït, i que s’ha establert l’obligació de controls veterinaris amb regularitat i que si tot això no s’acomplís s’imposés una multa.
Que tots els centres veterinaris tinguin l’obligació de incloure el xip a la primera visita de cada animal sense haver de demanar permís al propietari. Que ningú no ven ni regala cadells sense tenir llicència per a fer-ho i que les denúncies per maltractament animal tinguin conseqüències legals efectives.
També m’agradaria que les colònies de gats urbans estiguessin controlades, esterilitzades i alimentades en un espai concebut per ells, còmode i amb facilitats per alimentar-los i per a la neteja.
Que tots fóssim conscients que els gats al carrer són necessaris per combatre plagues.
I que un gat casolà mai no serà abandonat al carrer perquè tothom serà conscient de que no sobreviurà.