Humans de l’Anoia: Melina Peña

0
452

MELINA PEÑA

Soc la Melina, igualadina de tota la vida des de 1986.

Vaig passar molt feliçment la meva infantesa a l’escola Mowgli, on sempre em vaig sentir com a casa i en família. Vaig estudiar dret a la universitat de Barcelona i avui en dia tinc la sort de dedicar-me a la professió que vaig escollir i per la qual sento plena vocació.

He viscut a Nova York i a Londres, on he passat 5 anys meravellosos de la meva vida. He crescut personal i professionalment, he pogut aprendre molt de la meva feina des d’un punt de vista molt diferent, i he tingut l’honor d’estudiar a la Universitat de Westminster. Fa un any vaig tornar a casa, molt contenta de fer-ho, i de poder formar part ara, com advocada corporativa, d’una empresa igualadina que admiro profundament Iguana Comunicacions, i de la que n’aprenc cada dia més.

També tinc un petit despatx on exerceixo la meva professió amb una vocació plena d’acompanyament i suport legal als igualadins i igualadines. M’apassiona viatjar, i sobretot, integrar-me en noves cultures per enriquir-me i extreure’n el màxim possible. Per mi és vital no deixar d’aprendre, mantenir-se en constant evolució, ser flexible, saber adaptar-se als canvis, i ser capaç de reinventar-se.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
Existeix ja una cura contra el càncer i cada any es redueixen de forma dràstica les morts a causa d’aquesta malaltia.

Compartir