10.5 C
Igualada
Dimecres, desembre 8, 2021

Humans de l’Anoia: Melina Peña

MELINA PEÑA

Soc la Melina, igualadina de tota la vida des de 1986.

Vaig passar molt feliçment la meva infantesa a l’escola Mowgli, on sempre em vaig sentir com a casa i en família. Vaig estudiar dret a la universitat de Barcelona i avui en dia tinc la sort de dedicar-me a la professió que vaig escollir i per la qual sento plena vocació.

He viscut a Nova York i a Londres, on he passat 5 anys meravellosos de la meva vida. He crescut personal i professionalment, he pogut aprendre molt de la meva feina des d’un punt de vista molt diferent, i he tingut l’honor d’estudiar a la Universitat de Westminster. Fa un any vaig tornar a casa, molt contenta de fer-ho, i de poder formar part ara, com advocada corporativa, d’una empresa igualadina que admiro profundament Iguana Comunicacions, i de la que n’aprenc cada dia més.

També tinc un petit despatx on exerceixo la meva professió amb una vocació plena d’acompanyament i suport legal als igualadins i igualadines. M’apassiona viatjar, i sobretot, integrar-me en noves cultures per enriquir-me i extreure’n el màxim possible. Per mi és vital no deixar d’aprendre, mantenir-se en constant evolució, ser flexible, saber adaptar-se als canvis, i ser capaç de reinventar-se.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
Existeix ja una cura contra el càncer i cada any es redueixen de forma dràstica les morts a causa d’aquesta malaltia.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Procés participatiu a Montbui per a triar noves millores del municipi

Entre els dies 4 i 18 de desembre les persones del empadronades en el municipi a partir de 16 anys podran votar telemàticament en...

La rotonda del Pla de la Masia restarà tallada dissabte 11 de desembre

Les obres d’adequació de la rotonda del Pla de la Masia i del carrer de Cal Riba que ha encarregat l’Ajuntament d’Òdena s’executaran dissabte...

Santa Coloma encén la il·luminació nadalenca

Santa Coloma de Queralt va encendre, el passat dissabte 4 de desembre, la seva il·luminació nadalenca. Ho va fer després d’una gran jornada a...

Aprovada la vacuna de la covid per als infants d’entre 5 i 11 anys

La Comissió de Salut Pública del Ministeri ha aprovat la vacunació contra la covid per als infants d'entre 5 i 11 anys. A finals...

Cap de setmana amb triomfs pels atletes del C.A.Igualada

L'atleta del CAI Petromiralles Roger Suria, va assolir una brillant victòria en la seva categoria Sub-20, en la 55ª edició del Cros Internacional de...
Compartir