22.6 C
Igualada
Dilluns, agost 8, 2022

Humans de l’Anoia: Marina Román Molina

MARIA ROMÁN MOLINA

Em dic Maria Román Molina. Tinc 26 anys i vaig néixer a Igualada i des d’ençà no he viscut a un altre lloc.

He estudiat Estudis Anglesos a l’Universitat de Barcelona i he cursat el Màster de Professorat online. Actualment treballo a @montlingua, una acadèmia d’anglès de Santa Margarida de Montbui. Hi porto quatre anys i em fan sentir com a casa. A més, he treballat en centres educatius, empreses i vàries formacions.

En el meu temps lliure m’agrada estar amb animals, anar a bons restaurants, fer ioga o ballar, fer accessoris a @bdebolitas i sobretot viatjar amb la meva parella. Em considero una persona molt reivindicativa, empàtica i les injustícies em fiquen molt nerviosa. Arrel de la meva experiència a centres educatius públics, em vaig adonar que hi havia molt a fer i que les noves generacions haurien de créixer amb certs valors i pensaments que l’escola no els dona l’espai o la importància suficient.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
Els centres educatius valoren adaptar les matèries al segle XXI, introduint educació sexual i intel·ligència emocional.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

“Elvis”, un espectacular i inoblidable biopic sobre el rei del rock

L’Elvis Presley, aquell rei del rock que, de sempre, amb la seva música m’ha despertat unes sensacions úniques i perquè no significades passions; aquests...

L’Editorial: Obres, accidents i informació

Sovint l’arribada de l’estiu comporta que les ciutats facin feines de manteniment i reparació, pensant que hi haurà menys activitat i és el moment...

Dos detinguts per un robatori amb força en un pis d’Igualada

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir, 4 d’agost, dos homes de 43 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a...

Aquest dissabte, Jordi Savall a la Brufaganya

Demà dissabte 6 d’agost, a dos quarts de 10 de la nit, a les Nits Musicals de la Brufaganya es celebrarà el concert amb...

Suar

Començaré aquest últim rodalmot d’estiu amb una confessió en veu baixa: segurament hauria estat més pertinent desentranyar el mot calor, però el cert és...
Compartir