20.4 C
Igualada
Dijous, març 23, 2023

Humans de l’Anoia: Julià Caro Palomas

JULIÀ CARO PALOMAS

Sóc el Julià Caro Palomas (Juli) nascut a Igualada el novembre de 1975, casat amb l’Eva, tenim dos fills: el Juli (17 anys) i la Carla (14 anys).

M’agrada l’esport en general, els que més practico són el futbol i el pàdel, tot i que últimament ho faig menys del que m’agradaria.

Des de 1998 que estic treballant al departament comercial de l’empresa TEM (dedicada a donar solucions amb la venda d’equips de control de potència i de automatització industrial.)

Actualment soc el responsable comercial per la Comunitat Valenciana, Galícia i d’una part de Catalunya.

El que més m’agrada de la meva feina és el contacte directe amb els clients i sens dubte poder ajudar-los a trobar la millor solució per a les seves màquines, això em permet estar aprenent diàriament i amb constant formació.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
Igualada esdevé clau en la recuperació del teixit industrial de tot l’estat, situant-se al capdavant de les ciutats que més ha aportat per aconseguir-ho.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

Òdena convoca el concurs per dissenyar el cartell de la Festa Major

Un any més l'Ajuntament d'Òdena convoca el concurs per participar en el disseny del cartell de la Festa Major. Hi poden participar totes les...

El Consorci Sanitari dona un euro per cada professional que s’ha vacunat contra la grip

El Consorci Sanitari de l’Anoia (CSA) ha fet un donatiu de 444 euros a la Fundació Síndrome de Dravet, en el marc de la...

Vilanova posa en marxa una prova pilot per a fomentar el consum de fruites entre els joves

L’Ajuntament de Vilanova del Camí posarà en marxa una prova pilot per a promoure els hàbits d’alimentació saludables entre el jovent i especialment el...

Últimes notícies