Humans de l’Anoia: Javier Pérez Ramírez
H

25 de febrer de 2022

JAVIER PÉREZ RAMÍREZ 

Natural de Vilanova del Camí, a cavall entre Igualada i Carme.

Periodista de professió i per vocació fet a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Actualment treballo com a Tècnic de Comunicació a l’Ajuntament de Carme i el meu temps lliure el dedico a l’Igualada Hoquei Club com a responsable de premsa.

Radio Igualada em va donar l’oportunitat de col·laborar retransmetent els partits d’hoquei i no m’ho vaig pensar dos cops; a dia d’avui, també faig de locutor als partits de l’Igualada Rigat a la televisió de la Real Federación Española de Patinaje.

Enamorat de la música, la fotografia i l’esport. També faig de professor de reforç i de monitor de casal, perquè penso que és important que els més petits s’ho passin bé mentre aprenen. La nostra comarca és un petit tresor que molts cops no sabem apreciar, però cadascun dels racons de l’Anoia val la pena gaudir-los en bona companyia.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…

L’Igualada HC aconsegueix la primera Copa de la CERS de la seva història amb un equip ple de joves formats a la base del club (i si el pogués narrar un servidor a un Pavelló de Les Comes ple de gom a gom, com abans d’aquesta maleïda pandèmia, seria un somni).

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta