Humans de l’Anoia: Ivet Pons Claramunt

0
507

IVET PONS CLARAMUNT

Em dic Ivet Pons Claramunt, tinc 53 anys, filla d’Igualada i sóc mare del Sergi i de la Natàlia. Em dedico al món de la salut i de l’estètica des de fa 32 anys i sóc la directora de l’Institut d’estètica Yvette Pons des de l’any 1995.

Soc terapeuta d’estètica, diplomada en Medicina ortomolecular i estic especialitzada en tractar les alteracions facials i corporals partint de la morfologia de cada persona mitjançant el reequilibri orgànic, fisiològic i la biomecànica corporal. Ara mateix, la meva vida, aficions i hobbies giren al voltant de la meva feina en què compagino el treball al meu institut amb l’ensenyança a professionals del meu sector de la teràpia d’autor del lifting facial Sulyfth®, que he desenvolupat durant anys d’investigació i estudis.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
Que hem après alguna cosa de les situacions que vivim. A viure el moment i no deixar l’important per demà, a dir t’estimo quan ho sentim, a deixar l’ego i l’orgull de banda, a empatitzar… Aquests canvis en la humanitat afavoririen les relacions socials influint positivament en les situacions polítiques, materials, laborals, mediambientals… Al final tot és i som energia. No sé si en algun moment de l’existència això serà possible!

Compartir