9.1 C
Igualada
Divendres, 1 desembre 2023

Un article de

Humans de l’Anoia: Èlia Ferrer Alcoberro
H

Publicitat

ÈLIA FERRER ALCOBERRO

Sóc l’Èlia Ferrer Alcoberro, tinc 45 anys i sóc mare de l’Èlia i el Pau. Estic casada amb Juan Carlos De Luis i durant 28 anys he assessorat i gestionat els viatges de moltíssimes persones des de Ferfrans, l’agència de viatges del meu pare a Igualada. Una època de molt aprenentatge, perquè ajudar a les persones a arribar al seu destí sigui pels seus treballs o complir els seus somnis és una activitat molt intensa.

Des de fa 2 anys vaig començar una nova etapa, també com a comerciant. Tinc dues Botigues de Superdry, una a Igualada i l’altra a Vilanova i la Geltrú.

Una de les coses que més m’il·lusionen d’aquesta etapa és que he après a gestionar el meu compte de TIKTOK per millorar la visualització dels meus productes i serveis de les botigues de moda, i ara tinc més de 18.000 seguidors (18K). Això demostra que pots utilitzar les xarxes socials de diverses formes per promocionar-te. Gràcies a això ja estem venent on line a molts punts de Catalunya.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
Que les persones assumeixen el seu poder per comprar i contractar cada vegada més a empresaris de la seva pròpia comarca. l que reconeixen que el comerç de la ciutat dóna vida i oportunitats de creixement a la seva pròpia zona.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies