Humans de l’Anoia: Carolina Borràs Candel

0
66

CAROLINA BORRÀS CANDEL

Sóc la Carolina Borràs Candel, nascuda a Igualada el 1982. Mestra d’Educació Infantil i Primària d’ofici i de vocació però quan no puc treballar en el món de la docència m’endinso en un altre món, el de l’hostaleria. Actualment opositora.

Escriptora versàtil, escric des de novel·la, poesia, contes infantils, relats breus i escrits per encàrrec. Les meves obres es caracteritzen per ser molt emotives, sensibles i properes.
He publicat la novel·la “L’última mirada enrere” (2013) i el conte infantil “La Liu i una colla de dents” (2020)

De ment creativa amb ganes de superar-se dia rere dia i afrontar nous reptes. Oberta a qualsevol projecte que es fonamenti des del respecte i amb el cor.

Fent camí per la vida m’acompanya la meva parella, el Jordi, i els meus dos fills, en Pau i en Carles. Ells tres il·luminen el meu MÓN juntament amb la resta de la meva família i són fruit de la meva inspiració.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
els centres educatius de Catalunya incorporen la pedagogia de la mort com a eina fonamental per entendre la vida.

Compartir