Humans de l’Anoia: Anna Vallbona
H

17 de setembre de 2021

ANNA VALLBONA

Als catorze anys vaig venir de Barcelona a viure a l’Anoia, quan els meus pares van inaugurar l’any 1991 la immobiliària FINQUES VALLBONA, a Capellades.
De seguida em vaig acostumar al tarannà d’aquí i em vaig sentir molt identificada amb la seva gent i el territori.

A Capellades vaig establir el meu projecte de vida, continuant amb el negoci familiar FINQUES VALLBONA i gràcies a la experiència que et dona l’empresa familiar i a la meva formació com Agent de la Propietat Immobiliària i Administradora de Finques, imprimint un segell més personalitzat en la gestió integral de qualsevol tràmit administratiu que requereixin els clients, després grans amics i col·laboradors.

Comunicació, empatia, proactivitat, són els valors que em defineixen.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
La comarca de l’Anoia agafa el protagonisme que es mereix i rep la inversió en infraestructures, transports i serveis que tant de temps portem reclamant els seus residents.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta