2.8 C
Igualada
Diumenge, 3 desembre 2023

Un article de

Humans de l’Anoia: Anna Bachs Elias
H

Publicitat

ANNA BACHS ELIAS

Soc l’Anna Bachs Elias, tinc 21 anys, a punt de fer-ne 22, i tot i haver nascut a Barcelona, em considero igualadina de tota la vida.

Estic estudiant Educació Primària a la Universitat de Lleida i res em pot agradar més. M’apassiona el que faig, ja que ho compagino amb pràctiques a una escola, aquest any rural, d’un poble situat a la comarca de l’Urgell. Després del batxillerat vaig estudiar un grau superior d’Educació Infantil i va ser la millor decisió que vaig prendre en aquell moment.

Estic contenta de les amistats que he fet aquí, que encara ara perduren. D’entre elles, les que m’ha donat el bàsquet. Actualment i des de fa molts anys, jugo al Club Bàsquet Igualada. Aquest any al Sènior B femení, que tot i els resultats obtinguts, no puc estar més satisfeta de pertànyer a aquest equip.

M’agraden moltes coses d’Igualada i m’agradaria continuar-hi vivint durant molts anys més.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
Igualada rep un premi pel bon treball en equip que realitzen els docents de les seves escoles, ja que ha sigut molt important i ha portat molts beneficis.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies