3.6 C
Igualada
Dimecres, febrer 1, 2023

Humans de l’Anoia: Andrea Rubio Alonso

ANDREA RUBIO ALONSO

Em dic Andrea Rubio Alonso @andrea.abi_, tinc 23 anys i vaig nàixer a Vila-real (Castelló) però, actualment estic vivint a la Llacuna. Soc ballarina, professora i coreògrafa de dansa urbana i dansa contemporània. A més, quiromassatgista i massatgista esportiva. M’he format a diferents escoles de dansa i finalment, vaig estudiar el Conservatori Superior de Dansa a l’Institut del Teatre de Barcelona. Forme part del projecte europeu @people_power_partnership dut a terme per la companyia alemanya @aktionstheater_pan.optikum. Es tracta de la creació d’una peça de dansa amb 32 ballarins de 5 països diferents la qual fa gira per Europa durant 4 anys. Porte 7 anys treballant com a professora i cada dia em sorprèn més el poder de la dansa a nivell social, terapèutic,etc. M’encanta veure que els alumnes estan gaudint les classes. Durant el meu temps lliure m’agrada practicar aro aeri, teles, pole dance,etc.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
la creació d’un centre/espai especialitzat en dansa urbana

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

Capellades obrirà un nou espai d’aparcament per a autocaravanes

Aquesta setmana s’obrirà a Capellades un nou espai gratuït habilitat per autocaravanes, amb 4 places. Està situat a l’aparcament de l’esplanada del Capelló, al...

Enquesta: creus que falta una línia de bus nocturn entre Igualada i Barcelona?

Poble Actiu ha portat aquesta setmana una proposta al Parlament perquè es creï una línia nocturna de bus entre Igualada i Barcelona. La plataforma...

Òdena contractarà 5 participants del projecte “Treball als Barris” per continuar les tasques de recuperació del castell

L'Ajuntament d'Òdena ha posat en marxa novament un pla d'ocupació municipal, en el marc del projecte "Treball als Barris 2022", que dóna formació i...

Últimes notícies