Homenatge als mestres d'Igualada de primària i secundària que es jubilen
H

18 de setembre de 2015

mestres_jubilats.jpg

L’acte inaugural del curs escolar 2015/2016, celebrat aquest dijous, 17 de setembre, a la Biblioteca Central d’Igualada, ha tingut com a moment més emotiu l’homenatge als vuit mestres que es van jubilar a final del curs passat. La tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica i Coneixement, Àngels Chacón, la regidora d’Ensenyament i Joventut, Patrícia Illa, i la presidenta del Grup de Mestres de l’Anoia, Carme Aloy, han lliurat a cadascun dels professors els guardons d’agraïment per les seves trajectòries professionals als centres educatius de la ciutat.

Els mestres de Primària homenatjats han estat Mercè Llacuna de les Escolàpies, Jordi Segura i Paloma Clouté de l’escola Mowgli, i Rosa Mota del Ramon Castelltort. I els mestres de Secundària que han rebut el reconeixement són Juan Rosselló i Pia Almuzara del Pere Vives Vich, Teresa Sert del Milà i Fontanals, i també Pepita Jorba, fins ara directora de l’Escola Municipal de Música. Tots ells han rebut, com és tradició, una estatueta de l’escultora igualadina Teresa Riba.

Posteriorment, Lola Casas, mestra i escriptora, ha pronunciat la conferència 100 anys amb Roald Dahl, al voltant de la figura del novel·lista, escriptor de contes i guionista gal·lès, que va signar obres com Charlie i la fàbrica de xocolata, James i el préssec gegant, Matilda, Les bruixes o Històries imprevistes.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta