11.3 C
Igualada
Divendres, 23 febrer 2024

Un article de

Guia de supervivència astrològica per l’any 2020: l’any de la triple conjunció (segona part)
G

Publicitat

Bernat Roca

Que l’any 2020 es presentava complicat ja s’havia anunciat fa temps. Però de moment la realitat ha desbordat totes les expectatives. El temporal Glòria, el Coronavirus, la suspensió del MWC a Barcelona i l’avançament electoral per la finalització de la legislatura han marcat l’entrada de l’any, amb tensions internacionals a Iran i la Xina. Catalunya inicia un cicle de diàleg amb l’estat, una treva per agafar forces per tal de seguir el combat? El temps dirà si som en un canvi de rumb en la política estatal. Potser al novembre veurem passar coses i també atents a la segona meitat de març. L’any hauria d’acabar millor del què ha començat. També cal tenir en compte que es faran descobriments científics importants.

Cranc: Cranc porta un temps de replantejament del seu destí vital. Nota l’oposició de les forces conjuntades a Capricorn, el seu signe oposat, i entremig de grans dificultats van passant coses boniques que fan dubtar de si puja l’escala al cel o baixa la de l’infern.

A nivell laboral l’entrada de Mercuri al Juny portarà noves idees i impuls als projectes. En amors es poden imaginar grans dificultats fins que a l’Agost el planeta Venus entri al seu signe fins al 7 de setembre. Un amor d’estiu hauria d’aparèixer.

Lleó: És una època grisa pels lleons, però el seu mes serà el bàlsam d’un any ple de dificultats on la grisor del moment impedeix treure pit i brillar, ja sigui per impossibilitat o perquè no queda bé buscar la glòria mentre tothom mirar per no ofegar-se. A nivell laboral hi ha noves idees i empenta durant l’agost. A partir del 6 i 7 de setembre el planeta Venus entra al teu signe per fer-te lluir i allargar-te un estiu que serà del milloret de l’any fins el 2 i 3 d’octubre.

Verge: Tot allò que passa a Capricorn amb la Triple Conjunció de 2020 té efectes sobre Verge, però en general són positius. Canvis, noves estructures, expansió de noves idees. Els canvis són necessaris per seguir amb l’ordre, pensa Verge. L’entrada de Mercuri a Verge entre el 19 i 20 d’agost portaran noves idees i una sensació de comprensió dels processos iniciats pel que fa a les qüestions laborals.

L’entrada el 2-3 d’octubre de Venus a Verge la portarà a gaudir altre cop de les sensacions amoroses, de l’art, de la comoditat austera de la llar, dels petits luxes. Tant pels signes Verge com pels Ascendent Verge serà un bon moment fins que Venus abandoni Verge a finals de mes.

Balança: No hi ha trànsits importants enguany per Balança que hauria de saber el seu Ascendent per poder saber a què atenir-se. L’entrada de Mercuri a Balança el 5-6 de setembre que s’estarà allà fins a finals de mes portarà noves idees, temps ideal per crear, mediar o intercedir per trobar un pacte just a un vell contenciós. L’entrada de Venus al seu signe el 27-28 d’octubre fins el 21 de novembre serà una oportunitat per a una revolució amorosa i creativa per Balança.

Escorpí: Mart ha abandonat Escorpí, el seu signe de domicili, durant els primers dies de gener de 2020. No hi tornarà fins a novembre de 2021. Escorpí ha de desar les armes i esperar que passi la tromba d’aigua que cau a Capricorn, signe de Terra. L’entrada a Escorpí del ràpid planeta Mercuri a partir del 27 de setembre portarà profunditat de pensament i perspicàcia a Escorpí per resoldre els misteris i descobrir els secrets que tant li agraden. L’entrada de Venus el 21 de novembre portarà una mica d’amor i intensitat emocional als escorpins fins a mitjans de desembre.

Sagitari: la ressaca de Júpiter encara dura i Mart recorre el signe del centaure fins el 16 de febrer. Cal fer balanç d’aquesta època expansiva, desmesurada i que ara toca concretar en alguna cosa que valgui la pena. L’entrada de Mercuri al signe de Sagitari entre el 2 i 3 de desembre portarà concrecions i idees noves. No és l’any per trobar l’amor per Sagitari, tret que la carta natal de l’individu i la seva Revolució Solar ho indiquin.

Capricorn: Capricorn porta un any batallant amb Saturn i la crisi que en general han patit tots els natius del signe, entre ells molts polítics, continuarà posant a prova el signe més dur del zodíac. A nivell laboral canvis, transformacions, ascensos, acomiadaments. Són anys difícils per Capricorn i cada persona té la seva carta natal i el seu moment. Saturn donarà treva a l’abril per retrogradar i no abandonar el signe fins a final d’any.

L’entrada del bataller i ardent Mart el 16 de febrer promet emocions fortes amoroses i també iniciativa en el terreny laboral. Compte amb el teu caràcter autoritari.

Aquari: comença a plantejar-te que el 2020 serà el darrer any de treva davant l’arribada imminent de Júpiter i Saturn, els dos senyors del temps. Ja durant l’any trepitjaran el teu signe per després retrogradar. Tot i que Saturn és el regent d’Aquari i això et fa un supervivent pensa que les lliçons de Saturn són sempre profitoses pels qui han fet els deures. L’entrada de Mart a l’abril portarà nova embranzida als projectes, tot i que Saturn també voltarà per allà.

Has acabat l’any a dalt amb Venus transitant pel teu signe des de finals d’any i principis de gener, però durant l’any, res a destacar tret del trànsit de Mart abans esmentat i pels qui tinguin un Ascendent pel qual Venus o Mart transitin. Conèixer l’ascendent serà molt útil a Aquari.

Peixos: Els efectes de Neptú segueixen sordament afectant el signe de Peixos, fent-lo més compassiu de l’habitual i serà un signe molt necessari davant la cruesa del món material i materialista que vivim. La compassió i l’amor universal dels Peixos serà imprescindible. El 16 de març Mercuri entra al teu signe. Aprofita-ho per donar corda als teus projectes. El 13 de maig hi entra Mart que donarà empenta a aquest any que tindrà alt i baixos per tots els signes degut als efectes inestables de la Triple Conjunció de 2020. Hi serà fins a finals de juny. En amor comença l’any amb Venus transitant pel signe des de mitjans de gener fins a principis de febrer. Potser t’has enganyat una mica amb aquests amors o potser, segons els trànsits de cada carta natal, ha portat un romanç durador.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies