Guia de supervivència astrològica per l’any 2020: l’any de la triple conjunció (1a part)

20 de gener de 2020

Bernat Roca

 

És ben sabut que el 2020 serà un any profund en canvis i en conflictes socials i polítics. El final i l’entrada de l’any han estat marcats per esdeveniments polítics que han escalfat la temperatura mundial. Feia anys que es parlava d’aquest 2020, predit de fa temps pels astròlegs com un any complicat convuls i marcat per la tensió entre el nou i el vell, els rics i els pobres, les noves tecnologies i les formes caduques de govern i de treball. La triple conjunció de Saturn, el vell ordre, Plutó, el gran renovador a través de la destrucció, i Júpiter, l’abundància i l’entusiasme, a Capricorn serà sonada i res tornarà a ser el mateix. Però òbviament cada persona viurà diferent l’any i per uns serà millor que d’altres ja que cada individu viu la seva pròpia vida tot i que a vegades el destí dels col·lectius transforma i altera radicalment el destí dels individus, com en les guerres per exemple. Els períodes més crítics d’aquesta triple conjunció seran el 12 de gener, 5 d’abril, 30 de juny, 12 de novembre, moment de més tensió de l’any, i 21 de desembre.

Oferim al lector una petita guia de supervivència, seguint l’astròloga P. Kesselman, amb els trànsits més destacats dels planetes personals per cada signe per compensar tanta advertència i donar uns períodes finestra òptims per als signes i ascendents corresponents. També és possible que el lector tingui algun planeta en aquests signes i es beneficiï dels efectes corresponents. Com que és molt llarg serà explicat per grups de signes en tres articles.

Àries: Des de l’últim dia de juny fins als primers dies de gener 2021, es travessarà una etapa marcada pel trànsit de Mart, el seu regent, que aquest any 2020, farà un llarg periple pel seu propi signe, brindant impulsos i el desig de fer coses i, a l’estimular la força vital. Entre el 9 de setembre a l’14 de novembre, període en què Mart romandrà retrògrad i on s’aconsella des de la astrologia no començar cap projecte nou. Pot semblar, doncs, que els nous projectes fracassen, que perden l’ímpetu esperat o no s’activen. Venus enviarà els seus amorosos influxos des del seu propi signe des del 8 de febrer fins al 5 de març, propiciant tot tipus d’activitat afectiva, social i artística, i des d’un angle favorable entre el 7 de setembre a el 3 d’octubre, el que podrà traduir-se en una acció dinàmica encaminada cap a projectes constructius en els afectes, en les relacions amb l’art, la moda, i en les activitats socials. Mercuri transitarà Àries des del 12 a el 27 d’abril ajudant els tractes i acords comercials, serà favorable també per retre exàmens, estudiar i establir connexions i comunicacions de tota mena. Transitarà per Leo (angle afí) afavorint els estudis, viatges i comunicació des del 6 a l’21 d’agost i per Sagitari des del 2 a l’21 de desembre.

Taure: La visita del revolucionari Urà està alterant el seu ritme natural, més aviat conservador. Això pot sincronitzar, per als nadius o ascendents de Taure, amb canvis en l’economia, en la parella, a la feina, a la rutina diària, ja que hi ha un enorme desig d’independència i llibertat. Urà és el planeta que s’associa amb la innovació, amb els canvis sobtats, els està aportant desitjos de llibertat i independència, la ment sembla treballar més ràpid i apareixen amb més freqüència les idees creatives. Júpiter, que transitarà el signe de Capricorn, estarà enviant durant aquest 2020 els seus benèfics influxos als nadius de Taure, arribarà com una energia protectora d’esperança, fe, i expansió que els acompanyarà per aproximadament un any. Mart aportarà la seva quota d’energia des d’un angle afí des del 17 de febrer fins al 31 de març, permetent que els esforços que es facin no resultin en va, serà temps de vèncer importants obstacles, atorgant als nadius de Taure l’energia necessària per a la consecució d’objectius.

Venus influirà a Taure des d’un angle favorable, Capricorn, des del 27 de novembre 2019 a el 21 de desembre 2019, afavorint la vida afectiva, l’estabilitat emocional, alegries compartides, excel·lents acords socials i romàntics, un major magnetisme personal i les bones inversions. Des del 5 de març a el 3 d’abril, Venus, des del seu propi signe, Taure, afavorirà els romanços i la vida afectiva, les seves nadius, desplegaran el seu magnetisme personal per agradar, seduir i contactar amb altres. Els afectes estaran en un primer pla i se sentiran estimulats donant la possibilitat de reconciliacions, sempre que aquestes siguin compromeses i responsables. Des del 3 a l’28 d’octubre, el planeta de l’amor, del plaer i les relacions, transitarà Verge, angle afí; aquest és un bon trànsit per planificar reunions socials, divertir-se i també per qüestions financeres, sobretot per assegurar alguna situació que estigués fluixa.

Mercuri transitarà breument el signe de Taure des del 28 d’abril a l’12 de maig, afavorint els estudis, els acords comercials, viatges, transaccions i tot assumpte de papers, a més entre el 30 de desembre de l’2019 a el 17 de gener 2020, i des el 20 d’agost a el 5 de setembre 2020, el planeta de la ment i la comunicació transitarà signes afins, propiciant les activitats intel·lectuals, escrits, estudis i exàmens, així com també els tràmits i els contractes.

Bessons: Durant aquest any 2020, el signe de Bessons no rebrà influències notables, exceptuant el pas de Venus, que transitarà per aquest signe des del 2 d’abril a el 8 d’agost, romanent retrògrad des del 13 de maig fins al 25 de juny. Quan Venus està retrògrad al cel, l’impacte de les seves sincronicitats es produeix en el pla afectiu en les relacions en general, però també repercuteix en l’economia. Caldrà recordar que el que se sent en aquest temps pot ser enganyós i s’ha de tractar d’analitzar amb tranquil·litat, impedint que domini la impulsivitat, ja sigui que toqui viure un moment de gran energia sexual o un conflicte en el pla dels vincles. Venus, així mateix, està associat amb l’economia, per la qual cosa ha de ser especialment caut durant aquest temps amb les despeses. No és un temps indicat per formalitzar relacions, sinó per revisar-les i revaluar-les; és una mala època, també, per començar projectes financers fins que Venus canviï de direcció i es posi directe el 25 de juny. Caldrà posposar durant aquest temps qualsevol decisió monetària important i no iniciar coses noves fins que Venus reprengui el seu moviment directe, així com els plans d’embelliment, la decoració i qualsevol canvi important que es refereixi a si mateix o a la casa. Preparar-se per rebre vells amics o amors que poden tornar. Mercuri, el seu regent, visitarà el signe breument des del 12 a el 29 de maig, es veuran enfortides la comunicació, la inspiració beneficiant als escriptors, mestres, conferenciants, o tot aquell que treballi amb l’intel·lecte. Són dies excel·lents per fer negocis, efectuar transaccions, i és una bona època per fer plans per al futur i així aconseguir el que es desitja, ja que són dies de claredat mental i major consciència sobre els propòsits que animen qualsevol projecte.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari