El grup municipal de CiU de Capellades demana crear una comissió per tractar el tema de l’aigua

115

El grup municipal de Convergència i Unió ha entrat per registre a l’Ajuntament de Capellades la sol·licitud de crear i convocar una comissió per tractar específicament la problemàtica de l’aigua.

regidors-ciu-capellades-aigua-veuanoia

Segons el grup municipal de CiU, en un moment en que el país i l’àmbit de l’aqüífer Carme – Capellades viuen la pitjor sequera de les darreres dècades, creu que l’actual govern municipal i el seu alcalde Aleix Auber no tenen una orientació clara de les accions a dur a terme a curt, mig i llarg termini.

Per altra banda, i després de més d’un any de govern municipal encapçalat per la CUP, els convergents creuen que hi ha una insuficiència en les actuacions per pal·liar la problemàtica de la sequera i millorar la gestió de l’aigua i cap resultat.

Segons el grup municipal, aquests mes d’agost s’ha fet palesa les incongruències en la gestió municipal. Mentre es demana a la població estalvi d’aigua i no es reguen les zones verdes, s’han malbaratat milers de litres d’aigua abocant-la a la Bassa de manera incontrolada durant dies per la poca traça no de treure els peixos a temps.

El darrer mig any de govern de CiU el 2015, la CUP va demanar de forma insistent informes i explicacions davant el lamentable estat de la Bassa de Capellades, que després de 14 mesos d’alcaldia de la CUP no han arribat.

El grup municipal de CiU format pels regidors Marcel·lí Martorell, Eduard Iglesias, Susana Olivares i Elisabet Serret també ha demanat el llistat de les subvencions i actuacions del programa Xarxa Barcelona 2016 de Diputació de Barcelona per tal de fiscalitzar l’equip de govern.