Grans resultats del jove igualadí Àlex Canales al Campionat d’Europa de Trial
G

1 de juny de 2018

El Campionat d’Europa de Trial 2018 segueix el seu curs després d’un gran inici en el Circuit de Parcmotor Castellolí a Barcelona, ​​desplaçant els dies 26 i 27 de maig de 2018 fins Miekinia, a 4 km. de Krzeszowice, Polònia, on en la categoria Juvenil Àlex Canales (Gas Gas, sent el pilot més jove de la seva categoria, amb 13 anys d’edat), del Moto Club Igualada, va tornar a destacar amb uns meritoris segon i sisè llocs, respectivament.

Bon temps a la petita localitat de Miekinia, on s’havien marcat 14 zones que s’havien de realitzar a dues voltes, amb un total de 54 inscrits.

En la categoria Juvenil, un cop més dos pilots procedents de la Península Ibèrica, van ocupar els llocs més alts, i és que a més del guanyador, Pol Medinyà, el segon lloc va ser per a Alex Canales, mentre que el noruec Mats Nilsen (Sherco) ocupava al tercer lloc, tots ells separats per un sol punt. Per tant la lluita va ser intensa fins a l’última zona de l’última volta.

En el punt mig del trial, Canales liderava amb 25 punts. Entre Canales i Nilsen, tots dos empatats amb 59, va ser necessari comptar el nombre de zeros: 12 contra 10 en favor de Canales.