Gran trial de Sigüenza dels joves pilots dels tres clubs anoiencs

36

Després del trial alacantí de la Nucia, la següent prova del campionat estatal a l’aire lliure es va disputar pels voltants de la població de Sigüenza organitzada pel Moto Club Alto Henares.

Al ser puntuable per totes les categories a més del campió pierenc Toni Bou hi participaren pilots dels tres clubs anoiencs, Moto Club Igualada, Moto Club Montbui i Piera Scan, els quals aconseguiren magnífiques classificacions.

Pel que fa a Toni Bou, encara dolgut de les seves lesions aquesta vegada tant sols va poder pujar al tercer lloc del podi amb la Honda en el trial que fou guanyat Adam Raga amb TRS. Al final del trial comentava: “Avui he salvat un trial que ha estat molt difícil per a mi. Sabia que arribava a aquesta cursa sense estar en plenes condicions, gairebé sense entrenar, i per a mi, aquest trial tan agressiu, ha estat complicat. No obstant això estic força content perquè he començat malament, amb diversos fiascos, però he aconseguit recuperar al final de la primera volta i l’inici de la segona, tot i que em costava pilotar. Hem aconseguit una tercera posició molt important i vam sortir d’aquí mantenint el liderat, per això estic molt content. Ara, a intentar recuperar-se en aquestes setmanes que tenim per davant per poder estar bé en l’inici del Mundial, a Camprodon”.

A les altres categories, victòria a la Junior de Pol Mediñá (Beta Trueba) del Piera Scan, segona posició d’Àlex canales (GasGas) del Moto Club Igualada i setè lloc de Carles Brines (GasGas) del Piera Scan. A la categoria TR2 segona posició de Sergi Ribau (Beta Trueba) del Piera Scan i també del mateix club sisè lloc de Gerard Trueba (Beta Trueba). A la categoria Cadet, segon lloc de Lluc Miquel (Sherco) del Moto Club Montbui.

Josep M. Vidal