Gran paper del Club Gimnàstic San Roque al Campionat de Catalunya individual base

20

Ahir diumenge es va celebrar a Torredembarra el classificatori per al Campionat d´Espanya, que es celebrarà del 26 al 29 d´abril a Guadalajara. Ens esperava una competició molt complicada amb molts nervis i un gran nivell. De cada categoria només es classificaven les primeres 15 gimnastes que depenent de quina arribaven a mes de 50 participants d’arreu de Catalunya.

Del nostre Club participaren un total de sis gimnastes. En categoria aleví amb corda, Carlota Zamora i Gisela Ramírez aconseguiren classificar-se totes dues.

En categoria cadet amb cèrcol, participaren Rut Vives, Sandra Domínguez i Paula Mensa; i en aquesta aconseguí classificar-se Paula. I per acabar, en categoria infantil amb maces, Inma Cardozo, executant un gran exercici. Volem destacar el gran nivell i nombre de participants i el gran treball de totes les gimnastes i cos tècnic que van demostrar ahir en aquesta competició.

Totes han fet una gran competició, tot i que aconseguí la classificació era un repte molt complicat. Volem donar l´enhorabona a les gimnastes classificades i animar a totes a seguir lluitant i treballant per a les pròximes competicions catalanes que tenen aquest pròxim cap de setmana.