Gran afluència de participants al 1r Cros de l’Escola Dolors Martí
G

implant vitaldent- La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat
17 de maig de 2017

El diumenge 14 de maig es va realitzar el primer cros escolar Dolors Martí.

Organitzat per l’Ampa Dolors Marti i el Consell Escolar de l’Anoia, amb la col·laboració de Supermas, Roger llaminadures, Stickets, REYDEL, ANETO, Carme fruiteria, Punto Blanco, Mc Born, Supermercats Sebastian, Cal Lluís i el Rebost que va portar síndria per tothom.

Va ser un èxit de participació amb un total de 363 participants que van finalitzar la cursa i 390 inscrits.

A les 10h del matí, amb un dia esplèndid, es va donar el primer tret de sortida d’un total de 15 curses segons la categoria, incloent la cursa popular oberta a tots els grups d’edat.

L’entorn de la cursa era la zona enjardinada dels voltants de l’escola, amb cada circuit adaptat a cada categoria, des dels més petits de p3 que van realitzar 100m fins als 2000m que van realitzar els de la categoria cadet i infantil.

La cursa popular, amb 50 inscrits va constar d’un circuit de 1600 metres.

Tota la jornada va comptar amb música, fruita fresca i obsequis per tots els participants que van finalitzar els circuits.

Seguidament es van donar els premis als tres primers participants i al primer classificat de l’escola Dolors Martí, amb la presència de Patricia Illa, regidora d’ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada, Roger Roca, campió mundial de Duatló i un dels esportistes amb més trajectòria d’Igualada, Rosa Montraveta, directora de l’Escola Dolors Martí i David Rodríguez, President de l’Ampa Dolors Martí.

I per finalitzar es va fer un gran sorteig de regals entre tots els participants.

Tot un èxit d’organització que la comissió de cros de l’escola va aconseguir gràcies a la col·laboració de més de 25 pares i mares de l’Escola.

Moltes gràcies a tots els participants!!

Ampa Dolors Martí

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta