Golejada d’escàndol de l’Igualada Calaf Grup davant l’Alcobendas (9-2)
G

7 de desembre de 2016

hoquei-ihc-alcobendas-veuanoiaEls jugadors de l’IHC CALAF GRUP van regalar ahir a la seva afició la primera victòria a les Comes i a més amb un mambo vitaminat. Els igualadins sumen la segona victòria consecutiva i amb els 6 punts acumulats pugen exponencialment a la classificació. L’equip ha fet un autèntic partidàs confirmant les bones sensacions de Girona. Ara espera diumenge un molt complicat Noia que avui ha empatat a 2 a Caldes.

A diferència de tots els partits disputats fins ara els gols en aquesta ocasió no s’han resistit al bon joc dels de Ferran López. Fins a un total de 6 a la primera meitat que han deixat el partit sentenciat. L’equip no ha deixat de buscar la porteria a la segona meitat i un parcial de 3 a 0 ha permès tornar a sentir el mambo a Les Comes.

L’IHC s’ha avançat en el marcador molt d’hora. Era el minut 1 i 39 segons quan Pla ha caçat un rebot i ha fet un ganxo llarg per marcar l’1 a 0. menys d’un minut després (59 segons exactament) Martínez ha aconseguit l’empat en una acció molt protestada per haver tocat la bola amb el peu. Semblava que podien tornar fantasmes de patiment però Emanuel ha aparegut per espantar-los. I ho ha fet molt ràpidament. I per partida triple. Només 79 segons després de l’1 a 1 l’argentí ha desviat magistralment un llançament des de mitja pista (quina meravella d’orientació de l’estic per dirigir la bola lluny del porter!). Els altres dos gols han tingut els mateixos protagonistes i pràcticament la mateixa execució. Puja la bola Francesc Bargalló i Emanuel remata al segon pal. En el 3 a 1 tocant la bola a l’aire i en el 4 a 1 aprofitant un rebuig del porter.

L’Alcobendas ha aconseguit reduir diferències amb un gol de Lopez en uan bola penjada al segon pal, però els arlequinats no estaven disposats a fer cap concessió. I quan Emanuel garcia no ha pogut aprofitar una FD per targeta blava visitant, el seu soci del gol Bargalló ha decidit treure el canó i fer un dels millors gols del partit amb un torpede al mateix escaire. Recuperada la distància, l’IHC ha buscat ampliar-la i ho ha aconseguit amb un gol de FD de Pla i un altre de Bars entrant a l’àrea i creuant-li la bola a Martin Rodriguez. L’Elagi no ha volgut faltar a la festa i a falta de 2 minuts ha aturat un penal i ha deixat el 6 a 2 com a resultat de meitat de partit.

La segona part ha portat 3 gols més que han permés tornar a cantar el mambo a les Comes. Primer ha marcat Bars que ha repetit jugada personal entrant a l’àrea. Després Emanuel ha fet el “seu gol” de FD (amb la falta d’equip número 15) i ha donat entrada musical que sempre acompanya els gols números 8. I finalment Tety VIves ha marcat el novè amb una altra acció individual que ha acabat amb una deliciosa bola aixecada. I encara podria haver arribar el desè per que Dani López ha disposat d’una FD (per una altra targeta blava) que no ha pogut transformar. Els últims 5 minuts l’IHC ha jugat amb 4 igualadins en pista, Nil Garreta, Roger Bars, Tety Vives i Dani López.

Després de les últimes dues victòries l’equip sembla que l’equip està aconseguint capgirar la dinàmica (amb 14 gols en dos partits, 21 si hi competn el de la Cers a Suïssa). Ara tindrà una altra oportunitat de demostrar-ho diumenge a l’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní. De moment els 6 punts són un regal de felicitat per l’afició.

IHC CALAF GRUP 9 (6/3) Elagi Deitg, Francesc Bargalló (1), Met Molas, Sergi Pla (1), Emanuel Garcia (4), equip inicial. Roger Bars (2), Tety Vives (1), Nil Garreta, Dani López. Bernat Camps.

ALCOBENDAS 2 (2/0) M. Rodriguez, A. Martínez (1), G. Pérez, M. López (1), C. Candanedo, equip inicial. M. Villanueva, G. Da Fonseca, J. Ibañez.

GOLS: 1-0 Pla (m 1.39), 1-1 Martínez (m 2.20), 2-1 Emanuel (m 3.39), 3-1 Emanuel (m 8.40), 4-1 Emanuel (m 11.06), 4-2 López (m 11.45), 5-2 Bargalló (m 16), 6-2 Bars (m 19.33). SEGONA PART. 7-2 Bars (m 4), 8-2 Emanuel FD (M 5), 9-2 Tety Vives (m 17.05).

INCIDÈNCIES: 400 espectadors a Les Comes que ha viscut amb molta intensitat el partidàs dels jugadors de Ferran López.