Gestilar, la promotora dels pisos de Cal Font, encarrega la comercialització dels habitatges a Finques Rambles

548

cal-font-fac%cc%a7ana-finques-rambles-igualada-veuanoiaL’empresa Gestilar, promotora del nou complex residencial de Cal Font, ha decidit contractar els serveis d’una empresa local, per a la gestió de la comercialització dels habitatges. La promotora s’ha decantat per Finques Rambles, immobiliària igualadina, per la seva llarga trajectòria a la ciutat i gran coneixement del mercat.

Gestilar és una empresa amb una àmplia experiència i prestigi en la promoció immobiliària, treballa principalment a la comunitat de Madrid, i ha entrat amb força al mercat català. La promotora veu Igualada com una ciutat d’oportunitats i en aquest sentit es mostra amb ganes d’implicar-s’hi.

Per Finques Rambles haver obtingut la gestió d’aquest nou edifici d’habitatges és un reconeixement a la seva feina.

Les obres del nou complex residencial ja han començat i es preveu que a la primavera del 2018 estaran enllestides. El nou edifici, situat en ple centre d’Igualada, entre el carrer de l’Aurora i el carrer del Clos, tindrà tres plantes d’alçada, i comptarà amb 57 pisos, de 2, 3 i 4 habitacions, amb acabats d’alta qualitat. La façana del carrer del Clos que s’ha conservat durant tot aquest temps apuntalada es mantindrà i quedarà integrada a la promoció immobiliària. Pel que fa a la planta baixa, tota la superfície serà ocupada per la instal·lació d’una nova superfície comercial. La promoció també contempla una planta subterrània per aparcament privat dels habitatges, així com la construcció d’un túnel de connexió del supermercat amb el pàrquing existent de Cal Font, per a obtenir 40 places de pàrquing d’ús exclusiu per a l’establiment.