12.8 C
Igualada
Divendres, novembre 27, 2020

Gastronomia

Un vi del Mas dels Clavers (Anoia) escollit com a millor vi de Catalunya en la seva secció

El celler Mas dels Clavers de la finca de Can Gallego de Cabrera d’Anoia ha estat reconegut per la Guia de Vins de Catalunya...

David Andrés es proclama per tercer cop millor xef jove de la península ibèrica

El xef del restaurant Somiatruites, David Andrés, ho ha tornat a fer. Aquest dilluns s’ha proclamat per tercer any consecutiu millor xef jove d’Espanya...

Tres centres sociosanitaris de la ciutat promouen la cuina mediterrània

L’Agència de Salut Pública de Catalunya, en el marc del Pla interdepartamental de salut pública (PINSAP), dinamitza i destaca els programes Amed i “Aquí...

Entrevista a Gerard Ninot, professor i cuiner especialitzat en gastronomia japonesa

“A Igualada no estem lluny de ser un referent en la gastronomia” Sóc igualadí, tinc 30 anys d’edat i sóc cuiner especialista en la gastronomia...

La Fira de la Carbassa és tot un èxit i referma així Calaf com a potenciador de les fires agrícoles

La plaça dels Arbres va convertir-se, aquest dimarts dia de Tots Sants, en el centre neuràlgic de Calaf. Centenars de visitants i vilatans van...

Fan a Igualada una cervesa en record al gol de Ronald Koeman

El proper 5 de novembre a les 21:00 hores tindrà lloc al Cafè de l'Ateneu la presentació de la 2a cervesa artesana de La...

L’igualadí David Andrés se situa entre els tres millors xefs joves del món

L’igualadí David Andrés xef del restaurant Somiatruites d’Igualada i cap de cuina del restaurant Abac de Barcelona, ha estat un dels tres finalistes del...

Últimes notícies

Masquefa iniciarà dimarts un cribratge massiu per detectar casos de covid

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Masquefa i del Centre d’Atenció Primària, realitzarà un cribratge...

Arià Paco: “El llibre és una novel·la psicològica on la política hi és molt present”

Tinc 27 anys, soc odenenc i igualadí i he estudiat el grau de Filosofia a la Universitat de Barcelona i el màster de Filosofia...

Bars, hostals i restaurants històrics i mítics

La covid-19 és expansiva i no dona treva. Amb el propòsit d’aturar els contagis, les autoritats polítiques i sanitàries de Madrid i Barcelona han...

“Volem remarcar que el comerç de Montbui té noms i cognoms i això ens diferencia d’altres models de compra”

Entrevista amb Roser Valls, presidenta de la Unió d’Establiments de Montbui Aquest dilluns comença la Setmana del comerç de Montbui. Fins dissabte s’oferiran diverses promocions...

Grup TransPal: 25 anys ajudant a tancar el cercle a les empreses

Sector: Recuperació de palets i reciclatge de residus Ubicació: Masquefa Any fundació: 1995 L’empresa masquefina celebra enguany 25 anys de la seva fundació: un quart de segle...