13.9 C
Igualada
Divendres, novembre 27, 2020

Gastronomia

Cuinem i tastem: “Galtes de porc de l’Hotel Robert”

Quarta entrega del Cuinem i Tastem, la secció on us proposem plats per fer a casa i en què hi participen cuiners de la comarca...

Cuinem i tastem: “Selecció de tapes d’El Taller de la Tapa d’Igualada”

Tercera entrega del "Cuinem i tastem", la secció on us proposem plats per fer a casa i en què hi participen cuiners de la...

David Andrés és reconegut com el 7è millor cuiner jove del món

El jove cuiner igualadí David Andrés, xef del Somiatruites i cap de cuina de l'Àbac, ha participat aquest diumenge al concurs San Pellegrino Young...

La gastronomia de l’Anoia aprofita el Rec.0 per promocionar els seus productes

Des d'avui i fins dissabte els visitants del Rec podran degustar alguns dels plats i productes de la gastronomia anoienca de la mà del...

Cuinem i tastem: “Vedella confitada amb verdures de temporada”

Segona entrega de la secció més golafre de La Veu de l’Anoia, en què ens endinsem en el món culinari de l’Anoia. Un cop al...

El celler: “Nadal X xarel·lo vermell, de Nadal de la Boadella”, per Lluc Cuadras

Avui presentem la finca Nadal de la Boadella i el seu Nadal X xarel·lo vermell, amb un celler situat a la D.O. Penedès que...
00:28:32

Cuinem i tastem: Pollastre de pagès amb rissotto de carxofes

Primera entrega de la nova secció de La Veu de l'Anoia, en què ens endinsem en el món culinari de l'Anoia. Un cop al mes...

Últimes notícies

Arià Paco: “El llibre és una novel·la psicològica on la política hi és molt present”

Tinc 27 anys, soc odenenc i igualadí i he estudiat el grau de Filosofia a la Universitat de Barcelona i el màster de Filosofia...

Bars, hostals i restaurants històrics i mítics

La covid-19 és expansiva i no dona treva. Amb el propòsit d’aturar els contagis, les autoritats polítiques i sanitàries de Madrid i Barcelona han...

“Volem remarcar que el comerç de Montbui té noms i cognoms i això ens diferencia d’altres models de compra”

Entrevista amb Roser Valls, presidenta de la Unió d’Establiments de Montbui Aquest dilluns comença la Setmana del comerç de Montbui. Fins dissabte s’oferiran diverses promocions...

Grup TransPal: 25 anys ajudant a tancar el cercle a les empreses

Sector: Recuperació de palets i reciclatge de residus Ubicació: Masquefa Any fundació: 1995 L’empresa masquefina celebra enguany 25 anys de la seva fundació: un quart de segle...

Eixarcolant publica el Calendari del Bon Consumidor per al 2021

Ser conscients de les implicacions d’allò que consumim, per fer del consum una eina de canvi que contribueixi a afrontar els reptes ambientals, socials...