5 C
Igualada
Diumenge, gener 17, 2021

Gastronomia

Albert Manso: “L’exigència a la cuina del Tickets és màxima, i si ho fas bé, les Estrelles venen soles”

Tot i que vaig néixer a Granollers, he viscut des de ben petit a Masquefa. Des de fa un parell d’anys, per tema de...

Gairebé una trentena d’expositors participen des d’avui divendres i fins diumenge al Tastanoia

Des d’avui divendres i fins diumenge tindrà lloc una nova edició del Tastanoia a la Rambla de Sant Isidre. Una fira de degustacions del...

El masquefí Albert Manso, entre els finalistes per ser escollit millor cuiner jove del món

Després que els deu joves xefs finalistes de la final regional de la S. Pellegrino Young Chef mostressin la seva destresa cuinant en directe...

La xef del Somiatruites, Mengxin Zhou, premi S. Pellegrino a la Responsabilitat Social

El català Albert Manso, sous xef del Tiquets, representarà la regió Països Ibèrics i Mediterranis -que comprèn Espanya, Portugal, Grècia i Israel- a la...

La Fira de la Vinyala s’inclou a la Ruta Europea del Cargol

La Fira de la Vinyala ha estat inclosa a la Ruta Europea del Cargol, una iniciativa impulsada per diferents associacions gastronòmiques relacionades amb el...

La 5a edició del Tasta la plaça!!! es celebrarà el 20 de juliol a Calaf

El Tasta la plaça!!! de Calaf arribarà enguany a la seva cinquena edició havent-se consolidat com una proposta de referència de la cuina de...

Més de 4.000 persones participen a l’edició del Vadefoodies dedicada a la cuina coreana

La cinquena edició del festival gastronòmic Vadefoodies que s’ha celebrat al Museu de la Pell d’Igualada divendres i dissabte, va aconseguir reunir més de...

Últimes notícies

“Els clients aprofiten el confinament per fer millores a casa”

Entrevista a Divina Ribera Fontdevila i Albert Riba Ribera, de la drogueria RIBA La vostra és una empresa molt coneguda a Igualada i la Conca...

Tot un elogi a la 70a edició del Trofeu Pell d’Igualada, un dels premis fotogràfics més prestigiosos en què participa la ciutat

Un any més, aquest passat mes de desembre, el Saló internacional de Fotografia Digital ha participat d’una nova edició del gran esdeveniment del 70è...

Siderland i Roger Argemí s’uneixen per esbrinar “Per què ens hem perdut?”

Siderland & Roger Argemí presenten el seu primer senzill compost i interpretat de forma conjunta. Es tracta de la cançó Per que ens hem...

Vilanova del Camí promou el primer Premi de Narrativa breu

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova del Camí juntament amb la Biblioteca de Vilanova del Camí, convoca el primer Premi de Narrativa...

Un projecte anoienc aconsegueix l’aprofitament del pèl animal per a adob

L’empresa igualadina de fertilitzants pel sector agrícola Labin, amb la col·laboració del clúster de la pell, Leather Cluster Barcelona, ha portat a terme un...