13.7 C
Igualada
Dijous, 30 novembre 2023

Un article de

Gairebé totes les associacions de veïns demanen una reunió amb l’alcalde per parlar de seguretat ciutadana
G

Publicitat

La pràctica totalitat de les associacions de veïns d’Igualada ha signat una carta dirigida a l’alcalde Marc Castells en què li demanen tenir una reunió per parlar de seguretat ciutadana.

La carta té registre d’entrada de 29 de setembre i està signada pels presidents de les associacions de Sta. Caterina, Carme i Travessies; Fàtima; Sant Agustí, Set Camins; Poble Sec; La Bàscula; Les Flors; Sant Crist; Sant Jaume Sesoliveres; Xauxa; Les Comes i Passatge la Tossa, totes menys la del barri de Montserrat.

En el cos de la carta es demana “una reunió urgent per tractar la falta de seguretat que estem patint darrerament a la nostra ciutat”, i s’afegeix que “atès que la situació ja es fa insostenible tant pels veïns com per les queixes rebudes, demanem veure’ns el més aviat possible per poder donar el nostre punt de vista i oferir-vos la nostra col·laboració, a veure si entre tots podem millorar aquesta situació”.

El govern municipal no hi veu cas
L’alcalde d’Igualada, en declaracions a La Veu, ha confirmat que en els propers dies es reuniran amb les associacions de veïns, amb la presència dels Mossos d’Esquadra, per tal que el cos policial, encarregat de la seguretat ciutadana, els informi de la situació a Igualada, Una situació que des dels Mossos d’Esquadra consideren que no és preocupant.
L’alcalde d’Igualada sospita que la carta enviada per les associacions de veïns està polititzada i que té la intenció de “desgastar el govern municipal, que no és el responsable de la seguretat ciutadana” . En aquest sentit, Castells demana que no es creï una “falsa imatge d’inseguretat per treure’n rèdits polítics”.

Des del govern municipal destaquen la bona sintonia que hi ha entre els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de la ciutat, a més d’assegurar que el cos policial local s’ha anat renovant sempre que hi ha hagut baixes i que també s’han incorporat nous policies quan ha estat necessari.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies