Gairebé 800 persones gaudeixen de les activitats en l’homenatge a la gent gran de Piera

54

festa-gent-gran-piera-acte-veuanoiaDel 10 al 16 d’octubre es va celebrar la 69a edició de la Festa de la Gent Gran. Durant tota la setmana es van programar tot un seguit d’activitats i propostes que van comptar amb una gran acollida per part de la ciutadania. Una setantena de persones van assistir a l’acte d’obertura, presidit per l’alcalde de Piera, Jordi Madrid, i la  regidora Servei a les Persones, Vanesa Fernández-Arroyo. Aquest va incloure una xerrada sobre consells de seguretat a càrrec d’agents dels Mossos d’Esquadra.

Dijous, uns 300 avis i àvies del poble van sortir d’excursió al Alamo i van fer una visita a la ciutat de Reus, on van poder conèixer el seu patrimoni cultural i arquitectònic. Divendres al matí va ser el torn del torneig de petanca que es va caracteritzar pel bon ambient entre els participants. L’alcalde i la regidora d’Esports, Maria Teresa Guzman, van aprofitar l’ocasió per lliurar una placa a l’Associació de la Gent Gran en agraïment per l’organització del campionat. Durant la tarda de divendres, la música va ser la protagonista amb l’actuació del grup Play Back Llum i Color – Igualada, al Teatre Foment, que van oferir als assistents cançons d’ara i sempre.

Dissabte, una representació municipal, encapçalada per l’alcalde, la regidora de Servei a les Persones i el primer Tinent d’Alcalde, Josep Llopart, es va apropar a les sis residències del poble (Sant Bonifaci, Meritxell, Sant Crist, La Torreta de Piera, Lina Soler i SR Lux). Durant les visites, en les quals van estar acompanyats per representants del Pubillatge de Piera, es va fer un obsequi floral a cada centre.

Finalment, diumenge es va celebrar l’acte de cloenda de la 69a Festa de la Gent Gran amb un dinar de germanor a la nau de Cal Sanahuja en el que hi van participar unes 800 persones. Els membres del Pubillatge de Piera també hi van col·laborar rebent als assistents i donant la benvinguda a tots els participants. L’acte va incloure un homenatge als avis de més edat de Piera, el Joaquin Bosch Estivill, de 98 anys, i la Carmen Mussons Basas, de 101 anys. A tots dos se’ls hi va lliurar una placa commemorativa en reconeixement als valors que representen com la saviesa i l’experiència. Els que també van rebre una placa van ser els membres de l’Associació de la Gent Gran que aquest any celebra el seu 25è aniversari. Des de l’Ajuntament van voler agrair el seu treball per garantir el benestar i la salut de la gent gran de Piera.