Futurs estudiants del grau d’infermeria visiten l’hospital de simulació 4DHealth
F

16 de juny de 2015

4dhealth.JPG

El passat dissabte dia 13 de juny es va fer una sessió informativa del grau d’infermeria que el proper setembre s’inicia al Campus Universitari d’Igualada.
La presentació dels estudis va anar a càrrec del Sr. Joan Blanco, degà, i la Sra. Teresa Torner, cap d’estudis, de la facultat d’infermeria i fisioteràpia de Lleida. I què a partir d’ara també ho seran de la Unitat d’Infermeria d’Igualada.
El curs s’inicia el 14 de setembre, en horari de matí, de 9 a 15h. Cal destacar que durant el primer curs ja realitzaran pràctiques a l’Hospital d’Igualada, els centres d’atenció primària i les residències, seran 12 dies en el segon quadrimestre que veuran de primera mà casos reals.
El grau d’infermeria, títol atorgat per la Universitat de Lleida, s’anirà implantant a Igualada progressivament. Aquest curs començarà amb 40 places a primer i serà el curs 2018-19 que acabaran els primer graduats titulats íntegrament a Igualada.
La sessió de presentació del grau va continuar amb la visita guiada a les instal·lacions del centre de simulació 4DHealth, a càrrec del Dr. Enric Macarulla. Allà els futurs estudiants van veure de primera mà un dels millors centres de simulació mèdica i a on podran fer pràctiques simulades en tots els àmbits i poden entrenar-se i millorar les seves competències tècniques i transversals.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta