Fitxatge de luxe per l’Anytime Fitness CB Igualada

295

Gran notícia per començar l’any per l’Anytime Fitness CB Igualada, amb el fitxatge de la pívot Carla Escuert. Nascuda al 1995, Carla Escuert té una sòlida experiència en les dues competicions estatals de màxim nivell, LF1 i LF2. El seu pas pel Cadí La Seu, on va jugar a la màxima categoria estatal, va convertir-la en la gran jugadora que és ara. La Carla s’incorpora al CBI amb moltes ganes de destacar a Copa Catalunya i aportar el màxim al seu nou equip.

Escuert és una jugadora amb una gran visió de joc i gran capacitat de posicionament que, juntament amb la seva alçada d’1,90 m, la converteixen en una jugadora de gran talent que segur que contribuirà al bon joc del primer equip femení del CBI dirigit per Sergi Alamillo.

El nou fitxatge tindrà l’oportunitat d’estranar-se aquest diumenge 12 de gener, a les 19h, a Les Comes contra un rival directe de la classificació, el CB Valls Lear. A més de la Carla Escuert, aquest diumenge també es reincorpora Clàudia Gener, que torna després d’uns mesos a l’estranger amb una beca Erasmus.