Fiscalia demana 15 anys de presó per l’acusat de violar una dona a Igualada
F

31 d'agost de 2018

La fiscalia demana quinze anys per l’home que està en presó provisional acusat d’haver violat una dona a Igualada. Segons explica el Regió 7, el ministeri fiscal sosté que el 17 de juliol de 2017 a la nit, després d’haver pres unes copes junts, l’home es va oferir a acompanyar la víctima a casa seva, però aquesta, quan va veure que no seguien el trajecte adequat li va recriminar. Va ser llavors quan el presumpte violador, Felipe Eduardo S. A., va agredir a la dona i va continuar conduint fins arribar a un descampat proper a l’Avinguda Mestre Montaner.

Un cop allà, segons la Fiscalia, l’acusat va fer baixar a la dona del cotxe a la força, la va colpejar contra el terra i després d’immobilitzar-la amb força la va violar. Després de l’agressió sexual, l’acusat va amenaçar amb matar a la víctima si el denunciava.

Els Mossos d’Esquadra van detenir al presumpte violador l’endemà mateix i el Jutge de Guàrdia d’Igualada que en va decretar la presó provisional, on hi porta des del juliol de l’any passat. En el judici que començarà aquest setembre, la Fiscalia, a més dels 15 anys de presó, demanarà deu anys més de llibertat vigilada i prohibició d’acostar-se a la víctima i que se l’indemnitzi amb 12.350 euros per lesions i seqüeles.

Deixa un comentari

L'Enquesta

Vas tenir en compte la qualitat dels materials quan vas comprar o llogar el teu habitatge?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta