La Fira de Reis omple de punta a punta el Passeig Verdaguer i la plaça de Cal Font

45

Com ja és tradicional, el passat dia de Reis, Igualada va acollir la que és la fira més antiga de la ciutat: la Fira de Reis d’Igualada. En total, es van donar cita 258 expositors distribuïts al llarg de tot el Passeig Verdaguer i la plaça Cal Font provinents de tot Catalunya, fins i tot hi van participar de França, Aragó i València. El dia solejat va fer que milers de visitants passegessin entre una multitud de persones de tot arreu de Catalunya. I és que comença a ser una tradició tancar les festes de Nadal amb una visita a la Fira de Reis de la capital de la comarca de l’Anoia.

El gran nombre d’expositors inscrits va fer petita l’artèria més gran d’Igualada i el primer tram del Passeig Verdaguer va haver d’acollir a un total de 210 venedors. Planters, productes de regal, artesania, alimentació. omplien el carrer d’ofertes i oportunitats. Per la seva banda, els antiquaris –un total de 48 venedors- exposaven a la plaça Cal Font, a tocar del tram més cèntric del passeig Verdaguer. Van ser set hores frenètiques de molt ambient, concretament de les 8 del matí fins a les 3 de la tarda.

Fira d’Igualada, entitat organitzadora, valora molt positivament aquesta edició i l’evolució de la fira. 18 membres de la Junta de l’entitat en van fer la distribucio de les parades des d’abans de les 7 del matí i van tenir cura de l’organització. Cal esmentar la col·laboració de la Policia Local i Mossos d’Esquadra que van participar-hi molt activament en garantir-ne la seguretat.