Fira d’Igualada valora FirAnoia 2015 com un “èxit de participació”
F

23 de juny de 2015

fira.jpg

Diumenge tancava FirAnoia després de tres dies de gran bullici i activitat comercial i cultural. Ha estat un cap de setmana molt intens tant per a expositors com per a visitants. I és que 239 estands omplien el Passeig Verdaguer, la Plaça Cal Font, la Plaça de l’Ajuntament, la Rambla, Pius XII i la Plaça del Pilar, per tot arreu es respirava FirAnoia. El centre de la ciutat d’Igualada rebia milers de visitants i per les xarxes socials també anava ple. Ha estat una fira molt participativa, sobretot a les hores de menys calor ja que, les excepcionals altes temperatures van provocar la concentració de visitants a primera i última hora del dia.

Pel que fa a la participació d’internautes també ha estat molt significativa i els concursos organitzats a través de les xarxes socials rebien molt interès. Així, el concurs de rodolins de Facebook rebia una vintena de participats i el jurat dictaminava que el premi era pel rodolí: “Comença la FirAnoia, ara, al mes de JUNY. No me la vull pas perdre, i això que vinc de lluny!”. Pel que fa al concurs de Instagram la foto més votada amb l’etiqueta #instanoia15 rebia 214 vots i era de l’usuari alba_chiz. Finalment, enguany el concurs de Twitter de la targeta amagada el guanyava la Míriam Cruz, en trobar el llibre “Capsa de records” de l’autor igualadí Antoni Dalmau a la tercera pista.

El baròmetre de la participació també ens l’indica el número de cotxes venuts, que han estat 93 vehicles, un 30% més que l’any passat i amb un afortunat; en Jordi Monfort Serra que guanyava els 6.000€ que es van sortejar entre tots els compradors d’un cotxe durant la fira, un premi que aquest any es doblava.

TastAnoia, una de les sensacions de FirAnoia
La fira gastronòmica TastAnoia, que celebra aquest any la seva tercera edició, ho ha fet amb més força que mai i doplava el nombre de degustacions venudes. La Rambla Sant Isidre es feia petita, sobretot dissabte al vespre, amb centenars de visitants que volien degustar productes artesans, plats elaborats i vins de l’Anoia.

A l’èxit de TastAnoia se li sumava el d’altres activitats noves com el 1er Campionat d’escacs de l’Anoia, el 1er Concurs de Ball de Gegants, l’espai d’esport i natura, l’espai de gossos Rivalcan o el cinema a la plaça. Les activitats de sempre, com la presentació de les pubilles i hereuets dels pobles de la comarca o l’exhibició castellera segueixen mantenint l’interès d’un gran públic que no falla mai.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta