28 C
Igualada
Dilluns, juny 21, 2021

Fira d’Igualada anuncia el retorn del Mercat d’antiguitats aquest maig

Fira d’Igualada ha anunciat que a partir del diumenge 30 de maig reprèn la celebració del Mercat d’Antiguitats, Col·leccionisme, Art i Artesania que es va haver de cancel·lar a la tardor a causa de la pandèmia. Així doncs, els darrers diumenges de maig i juny hi haurà Mercat d’Antiguitats, i s’aturarà a l’estiu (juliol i agost) com cada any. Al setembre es reprendrà en el marc de FirAnoia.

Es tracta d’una de les fires més importants de Catalunya del seu sector, que agrupa a Igualada uns 120 expositors al Passeig Verdaguer i que suposa una trobada molt esperada pels amants de les antiguitats i el col·leccionisme.

FirAnoia al setembre
Igual que l’any passat, FirAnoia se celebrarà al mes de setembre, i ho farà amb totes les mesures de protecció per tal que visitants i expositors puguin gaudir de la Fira amb seguretat. Així ho ha anunciat l’entitat organitzadora, Fira d’Igualada, que considera fonamental poder mantenir aquest gran aparador que és FirAnoia, ja que suposa una oportunitat de promoció per a les empreses de la comarca.

Així doncs, la 68a edició de FirAnoia se celebrarà els dies 24, 25 i 26 de setembre al centre d’Igualada, amb el Passeig Verdaguer com a eix central i la Plaça de Cal Font com a espai dedicat a l’automoció. L’organització ha decidit també fer coincidir la fira multisectorial i d’automoció amb la Fira d’Artesania, que estarà instal·lada al Passeig Verdaguer durant el cap de setmana (dissabte 25 i diumenge 26) i amb el Mercat d’Antiguitats, coincidint amb l’últim diumenge de mes, que estarà instal·lat el dia 26 al parc de l’Estació Vella.

Tal i com ja es va fer en la passada edició celebrada del setembre de 2020, Fira d’Igualada aplicarà tots els protocols sociosanitaris, com ara un recorregut que permeti mantenir la distància de seguretat entre els visitants, control d’aforament,  limitació de l’accés només en punts concrets del recorregut, i tasques de neteja i desinfecció.

Retorn progressiu a la normalitat
Fa pocs dies, l’entitat Fira d’Igualada ja va comunicar que els dies 12 i 13 de juny se celebraria la fira de vehicles d’ocasió Automercat, a l’Avinguda Països Catalans i a l’Avinguda Europa, a Les Comes. Recentment també ha anunciat que la Fira internacional Maqpaper se celebrarà de forma presencial el mes de març de 2022 al recinte modernista l’Escorxador d’Igualada. Així doncs, durant el proper any, s’espera poder aconseguir un retorn gairebé total a la periodicitat habitual del calendari firal, tot i els canvis que s’han introduït en els formats per tal de complir els protocols sociosanitaris.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Els Prats de Rei celebra el GroundUP Músic, organitzat per un famós artista veí del municipi amb 4 Grammys

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Prats de Rei l'edició virtual del GroundUP Music Festival, un esdeveniment organitzar pel músic multipremiat Michael League....

Mor el poeta igualadí Pius Morera als 78 anys

El poeta igualadí Pius Morera ha mort aquest divendres als 78 anys. Nascut el 5 de juliol de 1942, va guanyar l’Amadeu Oller de...

L’Anoia registra la pitjor campanya del cereal de l’última dècada

Campanya del cereal irregular a la Catalunya Central. Si bé a les zones més elevades la producció ha estat mitjana, al Pla de Bages...

L’Igualada Rigat no pot amb el Sarzana i cau a quarts de la WSE Cup

L’IHC RIGAT va caure eliminat divendres en els quarts de final de la WSE Cup i ja no es va poder classificar per les...

10 anys d’història d’uns populars, magnífics i generosos “Músics del Parc”

Va ser tot una delícia el passat dijous, 3 de juny, poder participar de l’últim concert d’aquest curs dels “Músics del Parc”, en un...
Compartir