La fira del cavall STRATA celebra aquest cap de setmana la tercera edició

127

strata-fira-equestre-alta-anoia-veunoiaEl Consorci per a la promoció de l’Alta Anoia, amb el suport de Diputació de Barcelona, l’ajuntament de Rubió i les hípiques del territori, torna a organitzar la fira eqüestre STRATA, el proper diumenge 23 d’octubre, al Pla de Rubió.

El fil conductor d’aquest any és “ A cavall pels camins dels bandolers Marimon i Casulleres”, fet pel qual el Pla de Rubió ha estat l’escenari ideal d’aquesta tercera edició que, un any més, preveu reunir un gran nombre de genets, que gaudiran d’un recorregut a galop pel territori.

Es tracta d’una participació totalment gratuïta, però que cal inscripció obligatòria abans del 21 d’octubre al correu info@altaanoia.info o bé al 93. 868.03.66

Al llarg del dia, s’oferiran activitats, exhibicions i mostres en directe, obertes a tot el públic, com doma, salt, poni games, equinoteràpia, passejades a poni, demostració de farratge modern, tallers socioeducatius familiars….. a més a més de la fira d’artesans de l’Alta Anoia i del món del cavall, a càrrec d’una vintena de firaires.

Poster STRATA 2016 - 2nUna altra de les novetats d’enguany és la celebració a l’STRATA de la 6a Fira Tot pel Cavall – Tot Segona Mà, una fira en la que el visitant hi trobarà carruatges, remolcs , guarnicions, objectes de decoració vinculats amb el món del cavall…

L’STRATA té com a objectiu la dinamització turística del territori, la divulgació de l’activitat eqüestre, i alhora mostrar totes les rutes i possibilitats que l’Alta Anoia ofereix al món del cavall.

Des del Consorci per a la Promoció de l’Alta Anoia, s’anima a tothom a participar-hi, i a gaudir d’un diumenge a l’Alta Anoia.