18.7 C
Igualada
Diumenge, setembre 20, 2020

Fira Anoia, del Camp a la Taula, dins les activitats de l’Anoia Race Tour

Captura de pantalla 2014-05-05 a la(s) 10.47.16.png El pròxim dissabte 17 de maig, en el marc de l’Anoia Race Tour, els productors artesans de la comarca agrupats sota el distintiu L’Anoia del Camp a la Taula han organitzat una fira gastronòmica i un sopar degustació 5 forquilles per a tots els participants i visitants de l’esdeveniment esportiu que enguany es celebrarà a Els Hostalets de Pierola. La voluntat de la Fira Anoia, del Camp a la Taula és fomentar i promocionar el producte de proximitat de la comarca amb la representació d’alguns dels productors artesans. La trobada firaire serà de sis a dos quarts de nou del vespre a Els Hostalets de Pierola i participaran els següents productors agroalimentaris: Caves Pagès Entrena (Piera), la cervesa artesana Espina de Ferro (Vilanova del Camí), els elaboradors artesans de fruits secs Mas d’en Nogués (Vilanova del Camí), el celler Can Bonastre Wine Resort (Masquefa), la cervesa artesana Tous d’Anoia (Sant Martí de Tous), la fructicultora Maria Rovira Duran (Piera), la cansaladeria Cal Codina (Sant Martí de Tous), làctics La Tossa (Igualada), la pastisseria casolana La llar dels dolços (Els Hostalets de Pierola) i la fruiteria La Plaça (Els Hostalets de Pierola). Altres artesans no agroalimentaris que també participaran són: la jardineria Arca, l’artesana Laura Soto amb les seves espardenyes artesanes i els jocs i articles de fusta de WoodThinks. Els establiments adherits col·laboradors de la fira són: supermercats SUMA, Cal Sala Cansaladeria, Casal Català Bar Restaurant i el Celler de l’Esteve. Durant tota la jornada hi haurà música en directe a càrrec de l’Escola de Música de Els Hostalets de Pierola i una última copa concert al Casal. De dos quarts de nou a onze de la nit s’oferirà un sopar degustació amb plats realitzats amb els productes del territori i elaborats pels restaurants de Els Hostalets de Pierola i productors de l’Anoia. Hi ha degustacions gratuïtes per als primers 400 inscrits a la prova esportiva en qualsevol de les seves modalitats, la resta de participants i acompanyants podran comprar el seu tiquet per 5€ cadascun en el moment de formular la inscripció del participant en la web d’Ocisport, o bé el mateix dia de la prova per un preu de 6€ a la guixeta. El sopar està obert a tothom qui vulgui tastar la vintena de plats, vins i caves que s’oferiran. L’Anoia, del Camp a la Taula és una iniciativa del Consell Comarcal, un distintiu que reconeix a totes aquelles persones i empreses que amb el seu treball diari mantenen vives les tradicions de la nostra terra i fan una aposta pels productes de proximitat. El logo de L’Anoia del Camp a la Taula és visible en molts establiments comercials que comercialitzin productes agroalimentaris elaborats o produïts a l’Anoia, i també a establiments de restauració que utilitzen aquests productes en l’elaboració dels plats de la seva carta o menú.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Calaf elabora el protocol contra les violències masclistes

Durant els mesos de maig i juny, des de la Regidoria de Polítiques Feministes i Igualtat amb l’acompanyament de DAE (Dones amb Empenta) i...

Vallbona complementarà les beques del Consell Comarcal per al menjador escolars

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia ha decidit destinar una partida de 1.430 euros per complementar les beques menjador que rebin els alumnes des del Consell...

PDUAECO: cap més conte de fades!

Fa uns tres anys les alcaldies d’Igualada i de Castellolí van intentar que l’empresa xinesa de cotxes elèctrics Thunder Power, amb seu a Hong...

Nou projecte per a la millora de l’espai públic a Sant Martí Sesgueioles

L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles ha impulsat un projecte d’urbanisme per a la gestió i millora de l’espai públic, equipaments municipals i el seu...

Ricard Fuster: “Teníem moltes ganes de tornar a obrir l’Ateneu Cinema”

El Ricard Fuster és la persona que està al capdavant de l’Ateneu Cinema, que després de sis mesos tancat a causa de la pandèmia...
Compartir