FineArt Igualada presenta la imatge de la setena edició, que presentarà 56 exposicions

71

Aquest dimecres al matí s’ha presentat el cartell del festival de fotografia FineArt Igualada, que tindrà lloc del 22 de febrer al 17 de març. El festival, organitzat per l’Ajuntament d’Igualada i l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada, ha presentat una imatge atrevida en la tècnica, el traç i el colors però plena de significat en la relació amb la fotografia dels inicis, l’analògica, feta pel dissenyador igualadí i professor de l’escola Gaspar Camps, Nil Morist. En aquest cas, el cartell representa un fotògraf a partir de cercles i rectangles, amb colors vius i moderns.

El regidor de cultura d’Igualada, Pere Camps, defineix aquesta edició de FineArt com “una nova oportunitat per gaudir de la fotografia a través dels ulls i les càmeres de grans fotògrafs”. Per la seva banda, Ramon Muntané fa referència al reconeixement assolit i el camí que queda per recórrer; després de l’excel·lent acollida de les passades edicions, on el 2018 va superar en un 35% els visitants de l’any anterior, es pretén si més no igualar les xifres i, sobretot, gaudir de la fotografia i dels espais efímers arreu de la ciutat.

En aquesta edició, es continuarà amb els vint-i-quatre dies d’exposició que permetran poder contemplar les cinquanta-sis exposicions que hi haurà en la vintena d’espais singulars de la ciutat, convertits en sales d’exposició per uns dies. Espais que, com cada any, es trien amb cura per tal d’enllaçar les sales d’exposicions professionals, amb l’encant del centre de la capital de l’Anoia. Autors com Iñaki Marroyo, Ferran Freixa, Manel Gausa, Jordi Borràs i Jim Doukas, entre d’altres, faran les delícies dels visitants.