Finalitzen les trobades FEAC de l’escola Maristes

1

Collage 2015-11-25 20_22_45Aquest tercer trimestre a l’escola Maristes hem finalitzat les trobades FEAC (Família Escola Acció Compartida).

Les Trobades FEAC són espais de diàleg i reflexió per als pares i mares interessats i per a educadors de l’escola. Al llarg del curs programem quatre trobades que tenen una durada aproximada d’una hora i mitja. Cada grup és estable almenys durant un curs escolar.

El diàleg parteix d’un tema i d’unes qüestions pensades per suscitar la reflexió. A cada grup hi ha un/dos docents amb la funció d’animadors per facilitar el diàleg i la reflexió en grup

El FEAC pretén fer reflexionar mitjançant el diàleg, posar en contrast idees o principis amb les pràctiques quotidianes, promoure la pròpia interpel·lació, obrir perspectives, destacar experiències enriquidores a fi que els assistents (pares, mares i professorat) reflexionin conjuntament sobre la tasca educativa que tenen entre mans.

Aquest curs hem parlat sobre la paciència, els límits, la frustració, el paper dels avis en l’educació dels infants, l’alegria, el temps amb família…

Hem gaudit de l’experiència de compartir aquests moments per afavorir l’educació dels més petits. Pel proper curs tenim nous temes a tractar i esperem gaudir-los al màxim.