8.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

Festes a Piera, Calaf, Vilanova del Camí, Sant Genís, Montmaneu, Castellolí i Segur de Veciana
F

Publicitat

Ja som al setembre però les Festes Majors a la comarca semblen no tenir final. Durant aquest cap de setmana Piera, Calaf, Vilanova del Camí, Sant Genís, Montmaneu, Castellolí i Segur de Veciana acullen festes. Repassem les activitats que s’hi fan i també què ens en diuen des d’alguns consistoris.

festes-majors-veuanoiaPiera

Hem fet una entrevista al seu alcalde sobre la Festa Major i altres aspectes, Jordi Madrid, que està al càrrec des de les passades eleccions municipals amb un pacte de govern de la seva formació (ERC) amb CiU. Consulteu aquí l’entrevista.

Les festes van començar ahir divendres i s’allargaran fins el 11. Hi haurà activitats pel jovent, de cultura popular i la commemoració de la diada de Catalunya. També destaquem la Trobada del Pubillatge, tradició molt arrelada a la vil·la.

Calaf

Per conèixer millor la realitat i les festes de Calaf hem parlat amb el seu regidor de Cultura, Jordi Fitó. Fitó ha estat implicat en el poble des de ben jove formant part de diverses entitats com l’Unu de maiu, la Festa Menor i Sismes. Consulteu aquí l’entrevista.

CalafLes festes també van començar ahir divendres i duraran fins dilluns. Per dissabte destaquem l’actuació del grup La Raíz que acabarà amb l’animació del DJ OGT. I diumenge teatre amb “L’avar” de Molière, amb el protagonisme de Joan Pera.

Vilanova del Camí

Vilanova viurà unes festes plenes de colors, aquest és el tema central d’enguany. Tot i que ja va començar dijous el gruix de les activitats és aquest cap de setmana. Consulteu aquí les activitats.

Montmaneu

També fins dilluns es podrà gaudir dels actes que han preparat des del municipi anoienc. El concert de Veus.kat d’ahir al vespre va ser un dels actes destacats, avui dissabte hi ha el Ball de nit i concerts.

Sant Genís

Fins diumenge hi haurà activitats per a tots els públics. Dissabte destaquem l’actuació dels JoKB i diumenge el concert de Morena Tradipatxanga.

Castellolí

La vil·la celebra la Festa Major de Sant Feliu. Començarà amb una missa a les 9 del vespre, a les 10 hi haurà la sardinada i es tancarà amb la cantada d’havaneres.

Segur de Veciana

Bona ocasió per visitar aquest bonic poble en què dissabte gaudirà d’un pregó, cantada d’havaneres i una gran rifa que posarà punt i final a la festa grossa d’enguany.

La comarca no s’atura!

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies