2.8 C
Igualada
Diumenge, 3 desembre 2023

Un article de

Festa grossa a Veciana per la recuperació de la capella de Sant Gabriel
F

Publicitat

El passat diumenge 29 de setembre va ser un dia molt especial pel poble de Veciana. El motiu va ser la reobertura de la capella de Sant Gabriel després de cinquanta anys en estat de ruïna. L’acte va constar d’una missa de campanya oficiada per monsenyor Romà Casanova, Bisbe de Vic i acompanyada per la Coral de Veciana que va entonar els goigs a lloar del sant per cloure-la.

En acabar l’alcalde de Veciana, Jordi Servitje, va dirigir unes paraules als assistents que omplien els entorns de la capella per expressar-los la seva satisfacció per l’obra realitzada. I és que segons Servitje, “a Veciana les paraules Sant Gabriel signifiquen molt més que capella, arcàngel o devoció, aquests dos mots són sinònims d’arrels, tradició traspassada de pares a fills i estima cap al poble i la seva història”.

L’alcalde es va acompanyar en els seus parlaments de l’hereu i pubilla encomanant-los que siguin ells, i la seva generació, que “omplin la propera pàgina en la història de la capella amb una acció tant o més positiva com la restauració integral que s’ha fet en els darrers mesos”.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies